ONLINE MAGAZIN

Podvodné múzeum

Ste milovníkmi umenia? Ak nikdy nevynecháte návštevu zaujímavej výstavy , nasmerujte svoju najbližšiu cestu na Lanzarote. Nachádza sa tu totiž múzeum pod vodnou hladinou, ktoré je prístupné iba potápačom. V hĺbke 14 metrov od hladiny sa nachádzajú sochy rastlín a ľudí. Autorom umeleckých artefaktov je Jason Decaires Taylor, sochár známy svojimi „podvodnými“ inštaláciami. Svoju aktuálnu výstavu venoval aj pamiatke migrantov, ktorý zahynuli počas svojej cesty. Netradičná výstava bude prístupná od 25. februára.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11

Mohlo by vás zaujímať:

Tlačová správa Umenie a kultúra

Výstava Muži a ženy v baníctve

Fotografia, výstava,

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej