ONLINE MAGAZIN

Nové Best Western konferenčné centrum v Košiciach

BEST WESTERN hotel Roca, Košice

Best Western hotel Roca v metropole východného Slovenska Košice má nové konferenčné centrum. Novou súčasťou hotela je moderná, variabilná banketová hala s kapacitou 200 osôb, ktorá sa rozprestiera na 400 m2.

Best Western hotel Roca otvoril nové konferenčné centrum s banketovou sálou pre 200 osôb. Na hostí čaká rozlične kombinovateľná hala s moderným technickým vybavením. „Podnetom pre vybudovanie konferenčnej haly bol veľký dopyt po kongresových službách v Košiciach“, hovorí Ing. Gabriela Kudičová, riaditeľka Best Western hotela Roca, a dopĺňa: „Región Košíc je každoročne miestom konania mnohých konferencií, seminárov a kongresov. Ich organizátori vyhľadávajú veľké a hlavne profesionálne vybavené kongresové priestory. Veľká konferenčná miestnosť má rozlohu takmer 240 m2 a vstupná hala 150 m2. Všetky priestory sú plne klimatizované a presvietené denným svetlom s možnosťou zatemnenia.

 

Best_1

Ponúkajú technické vybavenie na najvyššej úrovni.

K dispozícii je tiež najmodernejšia tlmočnícka technika. Podujatia, kongresy je možné nahrávať, ale aj prenášať naživo.“ Trojhviezdičkový mestský hotel v druhom najväčšom meste Slovenska bol otvorený v roku 2011. Od decembra 2013 je nositeľom značky Best Western. Ponúka 57 moderne a komfortne zariadených izieb s bezplatným WiFi pripojením. Je vhodný pre krátkodobé ako aj dlhodobé pobyty v tomto historickom meste, ktoré bolo v roku 2013 európskym hlavným mestom kultúry. Svieže farby a priamočiare tvary charakterizujú vybavenie celého hotela a starajú sa o jeho urbanistickú eleganciu. Hotel disponuje vlastnou reštauráciou, v ktorej na hostí čaká široká ponuka tradičných, mediteránnych a vegetariánskych jedál. Best Western hotel Roca sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta a je ľahko dostupný verejnými dopravnými prostriedkami.

 

Best_2

Vo viedenskej centrále spoločnosti Best Western Central Europe sa tešia z rozšírenia hotelovej ponuky o nové konferenčné centrum. „Modernou konferenčnou a banketovou halou Best Western hotela Roca v Košiciach môžeme ponúkať profesionálny servis, ako aj služby a štandardy kvality na najvyššej úrovni a osloviť nové cieľové skupiny“, hovorí Ivona Meissner, riaditeľka a konateľka spoločnosti Best Western Central Europe.

Best Western hotely

Best Western je medzinárodná hotelová skupina, ktorá kladie veľký dôraz na kvalitu. Pod jednu značku združuje cez 4.000 súkromne a nezávisle vedených hotelov vo viac ako 110 krajinách. Tým je Best Western najväčšou hotelovou sieťou na svete. Jej cieľom je zvyšovať hospodársky úspech a konkurencieschopnosť partnerských hotelov. Best Western Central Europe (BWCE) je regionálnou servisnou centrálou pre okolo 70 hotelov v Rakúsku, Slovenskej republike, Českej republike, Maďarsku, Slovinsku, Chorvátsku, Srbsku, Čiernej Hore, Macedónsku a Kosove. Mestské, kongresové a resort hotely značky Best Western zaručujú na celom svete jednotné štandardy kvality. Zároveň si ponechávajú svoj individuálny štýl a svoju nezávislosť. Okrem základnej kategórie ponúka Best Western kategórie BEST WESTERN PLUS® a BEST WESTERN PREMIER®, ktoré sa od seba líšia atmosférou, dizajnom, ako aj doplnkovými službami a vybavením. Pripojením k značke profitujú jednotlivé hotely z rozsiahlych marketingových a predajných aktivít zameraných na všetky významné trhové segmenty a ich cieľové skupiny. Okrem katalógov pre cieľové skupiny v miliónovom náklade poskytuje Best Western najmodernejšie spôsoby predaja a komunikácie. Všetky hotely s možnosťou priamej rezervácie sú uvedené v elektronických distribučných kanáloch celosvetového rezervačného systému. Best Western disponuje vlastnou rezervačnou centrálou. Podporuje ďalšie vzdelávanie a nadobúdanie nových odborných poznatkov a vedomostí prostredníctvom akadémie Best Western. Vernostný program Best Western Rewards® má vo svete cez 20 miliónov členov.

Bližšie informácie a online rezervácie na www.bestwestern-ce.com.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej