ONLINE MAGAZIN

Afrojack vydáva v máji svoj debutový album!

Holanďan Afrojack bol koncom minulého roku v prestížnej ankete DJ Mag Top 100 zvolený 9-tym najlepším DJom sveta. Veľký podiel na tomto úspechu mali aj jeho minuloročné single, ktoré fungovali nielen v popredných svetových kluboch, ale aj v rádiách. Už o pár týždňov si tento dvojmetrový DJ splní ďalší veľký sen – po 10-tich rokoch profesionálnej DJ skej a producentskej kariéry konečne vydá svoj debutový album.

Album sa na trhu objaví pod názvom Forget The World a na pultoch bude u nás od 16. mája. Základná verzia albumu bude obsahovať dvanásť pesničiek, milovníkov deluxe verzií potešia 4 bonusové skladby. Afrojack sa nikdy netajil ambíciami si na svoje pesničky pozývať zvučných hostí. Okrem menej známych spevákov (Wrabel, MatthewKoma) sa tak na albume môžeme tešiť na spoločnú pesničku so SnoopDoggomalebo dokonca aj so samotnýmStingom.

Album ForgetTheWorld taktiež rekapituluje singlové úspechy, ktorých Afrojack dosiahol za posledných dvanásť mesiacov. Nechýba tu ani minuloročný singel As YourFriend, na ktorom hosťoval ChrisBrown, nedávny hit TheSparkalebo aktuálny hit Ten FeetTall.Deluxe verziou určite poteší aj milovníkov remixov. Afrojack na ňu pridal aj nový rádiový remix singlu Do Or Die od ThirtySeconds To Mars alebo aj jeho skvelú klubovú úpravu skladby  SovereignLightCafé, od skupinyKeane.

Afrojack svojim debutovým albumom potvrdzuje, že nie je iba majstrom za mixážnym pultom, ale aj veľmi nadaný producent a remixér, ktorý má cit pre melódiu. Svoj celosvetový úspech si tak jednoznačne zaslúži.

Afrojack konečne poteší svojím autorským debutovým albumom! Album “ForgetTheWorld“ vychádza pod hlavičkou Universal Music už 16.mája!

Afrojackfeat. Wrabel – Ten FeetTall 

Afrojackfeat. SpreeWilson – TheSpark 

ForgetTheWorld’ Track list:

1. Ten FeetTall (ft. Wrabel)

2. Illuminate (Afrojack&MatthewKoma)

3. Born To Run (ft. TylerGlenn)

4. Freedom (Afrojack& D-wayneft. JackMcManus)

5. TheSpark (ft. SpreeWilson)

6. Dynamite (ft.SnoopDogg)

7. TooWild (ft. WizKhalifa& Devin Cruise)

8. ThreeStrikes (ft. JackMcManus)

9. CatchTomorrow (ft. Sting)

10. We’llBeOk (ft. Wrabel)

11.  Mexico (ft. Shirazi)

12.  KeepOur Love Alive (Afrojack&MatthewKoma)

13. Faded

14. As YourFriend (ft. ChrisBrown) (ArrangedVersion)

15. Do Or Die (Remix) (Afrojackvs. ThirtySeconds To Mars)

16. SovereignLightCafé (Remix) (Afrojackvs. Keane)

http://www.afrojack.com

http://www.facebook.com/djafrojack

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej