ONLINE MAGAZIN

Bad Karma Boy – Na ceste

Bad Karma Boy, zrejme nevedome, točia klipy s atmosférou ročných období. Najskôr to bola Zima, potom letné Predmestie. V prípade Na ceste je to pocit jednoznačne jesenný – nie sú to ale klasické teplé farby opadávajúceho lístia, skôr chladná jeseň, ktorou sa sám túla muž, jediná postava celého videa.

S tvorbou klipu Bad Karma Boy aj tento krát dôverovali kameramanovi a režisérovi Viktorovi Cickovi, ktorý spolu s hercom Noelom Czuczorom vytvorili melancholickú atmosféru cesty, na ktorej samota nie je nežiadaným javom. Vzniku klipu predchádzalo mnoho večerných debát a proces tvorby bol oveľa veselší ako klip samotný: “Natáčanie bolo veľmi príjemné a spontánne, Viktor všetko točil na prvýkrát, takmer žiaden záber sme neopakovali. Je až škoda, že to bolo také rýchle, lebo spoločné cestovanie a točenie bolo super. Dvaja filmári Viktor a Noel, ja, Adela a náš pes, ktorý má v klipe tiež svoju rolu,” hovorí Juraj.

Kapelu Bad Karma Boy tvoria Juraj Marikovič, Adela Tihláriková a Peter Hrabě. Najbližšie ich môžete najbližšie vidieť 22. decembra 2013 v Novom Meste nad Váhom a na jar na spoločnom turné s Billy Barman a Walter Schnitzelsson. Debutový album Bad Karma Boy možno kúpiť prostredníctvom vydavateľstva Slnko Records.

 

Info:

facebook.com/BadKarmaBoy
slnkorecords.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Film Náš tip Umenie a kultúra

DOMINA – Predbehla dobu o mnoho storočí

Neuveriteľný skutočný príbeh Livie Drusilly, manželky Caesara Augusta, ožíva tento mesiac na televíznej stanici Epic Drama. DOMINA ponúka divákom pútavý pohľad do starovekého Ríma, konkrétne do obdobia okolo roku 27 pred Kristom. Seriál, ktorý predstavil režisér David Evans, sa však opiera o príbehy žien, ktoré stáli za mocnými mužmi vtedajšej doby. Hlavnou postavou je Lívia […]

Čítať ďalej