ONLINE MAGAZIN

Vybrali ste si last minute dovolenku v Egypte?

Keď sa povie „Egypt“, v mysli sa mnohým vynoria obrazy majestátnych pyramíd, nesmrteľnej sfingy, starobylých chrámov a púštnych oáz. Fascinujúca a tajuplná staroveká civilizácia zanechala v tejto krajine nezmazateľné stopy. A práve ich spoznávanie je pre viacerých turistov dôvodom na dovolenku v Egypte, v ktorom je navyše po celý rok príjemné a na pobyt pri mori vhodné počasie.

Prečo všetko je ešte dovolenka v tejto exotickej dominante dobrým nápadom?

Dovolenka za zlomok ceny so všetkými službami a potrebným komfortom

Last minute ponuky sú vo všeobecnosti veľmi dobrou voľbou. Umožňujú ľuďom dostať sa k moru do tropických rajov za výbornú cenu a bez zbytočných starostí. Pre mnohých je možno menším problémom minimálny čas na prípravu pred odchodom na cestu, za ten luxus takáto voľba ale rozhodne stojí.

Ak ste preto dobrodružnej povahy, nerobí vám problém flexibilita a dovolenka v práci, môžete si s dobrým last minute termínom užiť dovolenku za zlomok jej pôvodnej ceny a so všetkými službami i potrebným komfortom.

Egypt – nádherná krajina plná pokladov

Ak ste si vybrali vhodný termín dovolenky v Egypte, môžete sa tešiť na veľa príjemných vecí. Egypt je pre turistov skutočný poklad. Spoznať tu na vlastné oči môžete impozantné pyramídy v Gíze, zažiť dobrodružstvo v starobylom meste Luxor alebo si užiť relax na krásnej pláži v obklopení Červeného mora.

Egypt je kolískou ľudskej civilizácie a aj vy môžete byť počas dovolenky v ňom svedkom jeho bohatej histórie, unikátnej kultúry a nádherných prírodných krás.

Stačí si s TipTravel vybrať vyhovujúci termín a obľúbený rezort, kde budete mať ideálne podmienky na oddych. Nezabudnite ochutnať miestne špeciality, nájsť si čas na krátky výlet za dobrodružstvom a využiť teplé more na príjemné letné osvieženie.

Zdroj obrázka:givaga/Shutterstock.com

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej