ONLINE MAGAZIN

Naplánujte si dovolenku na mieru s aplikáciami pre cestovateľov v Huawei AppGallery

Dovolenková sezóna je oficiálne tu a to znamená jediné – je najvyšší čas začať plánovať. Vďaka šikovným aplikáciám to teraz zvládnete rýchlejšie a efektívnejšie. Naplánujte si dokonalú dovolenku na mieru presne podľa svojich predstáv pomocou užitočných aplikácií, ktoré ľahko nájdete na jednom mieste – v treťom najväčšom obchode s aplikáciami Huawei AppGallery, ktorý je prvou voľbou na sťahovanie a inštaláciu appiek pre všetkých majiteľov smartfónov tohto výrobcu.

Skyscanner

 

 

 

Skyscanner, ako jedna z popredných cestovateľských platforiem na vyhľadávanie leteniek, sa spojil s Huawei Mobile Services, a integroval svoje popredné rozhranie API na vyhľadávanie letov do natívnych aplikácií Huawei, ako sú Petal Search a Petal Maps. Vďaka tomu môžu používatelia jednoducho vyhľadávať a porovnávať lety, hotely a možnosti prenájmu áut po celom svete, a tým si uľahčiť proces plánovania dovolenky a ušetriť veľké množstvo času, ktoré by inak strávili hľadaním tej najvýhodnejšej ponuky.

Petal Search je vyhľadávací nástroj od Huawei, ktorý poskytuje jedinečné odporúčania a množstvo ďalších funkcií v rámci vlastného informačného kanála. Vďaka nemu už neprehliadnete rôzne ponuky a možnosti, ktoré vám pomôžu naplánovať nezameniteľné cestovateľské zážitky.

Booking.com

 

 

 

Jednu z popredných svetových digitálnych cestovných spoločností, Booking.com, zrejme netreba predstavovať – využijete ju na hľadanie a rezerváciu ubytovania. Možnosť porovnávať hotely podľa výberu používateľov a získavať najlepšie ceny, z nej robí mimoriadne obľúbenú aplikáciu na hľadanie ubytovanie online, navyše umožňuje rezerváciu už za pár klikov, čo je mimoriadne pohodlné. Platforma tiež poskytuje viac ako 135 miliónov overených recenzií, takže jej využitím určite neurobíte chybu.

Trivago

 

 

 

V roku 2021 sa Trivago spojilo s Huawei s cieľom priniesť špičkové cestovné produkty v rámci platformy Huawei Mobile Services. Aplikácia Trivago, ktorá je k dispozícii v AppGallery, umožňuje okamžite porovnať milióny ubytovaní na celom svete zo stoviek rezervačných stránok. Okrem toho partnerstvo Huawei a Trivago prinieslo integrovanú funkciu vyhľadávania hotelov v rámci natívnych aplikácií Petal Search a Petal Maps.

Mapy.cz

 

 

 

S aplikáciou Mapy.cz sa nielenže nikdy nestratíte, ale ani sa nebudete nudiť. Využijete ju počas jazdy, aby ste sa dostali tam, kde chcete byť, pričom vám presne ukáže, kde máte odbočiť doprava alebo doľava, alebo dokonca kedy si dať prestávku. A všetko bez toho, aby ste museli mať internetové pripojenie. Prostredníctvom vášho zariadenia vás Mapy.cz od Seznam.cz prevedú svetom, doslova kamkoľvek vás vietor zaveje. Offline mapy vám ukážu každý turistický a cyklistický chodník a neunikne vám ani jeden hrad, rozprávkový výhľad či iná atrakcia. V Moje mapy si môžete ukladať svoje špeciálne miesta a trasy do súborov a jednoducho ich triediť podľa cesty alebo ich zdieľať s ostatnými. Môžete si tiež zobraziť reštaurácie, bankomaty, stanice verejnej dopravy, tipy na ubytovanie a ďalšie destinácie, ktoré sa môžu hodiť. V mestách dokonca nájdete aj prehľadný zoznam parkovacích zón či cestovných poriadkov MHD.

Aplikácie leteckých spoločností

 

 

 

 

AppGallery poskytuje používateľom prístup ku globálnym prepravcom, ako sú Air France, KLM, Iberia a množstvo ďalších. Vďaka nim môžu majitelia smartfónov Huawei využívať zľavy alebo propagačné akcie, ktoré tieto letecké spoločnosti ponúkajú iba na svojich platformách.

Angry Birds 2

“Nahnevané vtáčiky” Angry Birds boli jednou z prvých hier, ktorá zmenila pohľad na mobilné hry a aj vďaka nej sa mobilné telefóny stali široko akceptovaným herným nástrojom. Pokračovanie Angry Birds 2 prinieslo novinky v podobe zábavných výziev. V nich majú hráči za úlohu vytvoriť ideálnu zostavu vtáčikov, ktorá porazí ich nepriateľov a zachráni vzácne vajcia. Angry Birds 2 sú zároveň vôbec prvým titulom od fínskeho vývojárskeho štúdia Rovio, ktorá je dostupná v AppGallery. A keďže dnes ide už o nestarnúcu klasiku, môžete si ňou skrátiť cestovanie do vysnívanej dovolenkovej destinácie.

Poisťovacie aplikácie

Vždy je lepšie mať istotu ešte pred cestou – a byť pripravený na neočakávané situácie, ktoré počas dovolenky môžu nastať. Presne na to slúžia poisťovacie aplikácie, cez ktoré vybavíte cestovné poistenie či doplnkové služby na pár klikov iba pomocou smartfónu. V AppGallery nájdete nielen najpopulárnejšie appky slovenských poisťovní, ako napríklad Union či Dôvera, ale môžete aj jednoducho spravovať svoje financie – v obchode sa nachádzajú aj internet banking aplikácie všetkých veľkých slovenských bánk.

Zábava už počas cestovania vďaka nova 11

Na výnimočný herný zážitok je však potrebný aj výkonný smartfón – ako napríklad nedávno predstavená novinka nova 11 od Huawei.

Huawei nova 11 je nielen dokonalým spoločníkom na príležitostné hranie či krátenie si času na cestách. Dokáže totiž uspokojiť aj náročnejších a skúsených hráčov. S dostatkom výkonu, dlhou výdržou batérie a inteligentným chladením splní požiadavky hier s vysokým rozlíšením, a taktiež aj nároky vášnivých hráčov. Na Slovensku je aktuálne v predaji u vybraných maloobchodných predajcov za cenu 549 eur.

Stačí si vybrať a stiahnuť niektorú z tisícok zábavných hier.
Na výnimočný herný zážitok je však potrebný aj výkonný smartfón – ako napríklad nedávno predstavená novinka nova 11 od Huawei.

Huawei nova 11 je nielen dokonalým spoločníkom na príležitostné hranie či krátenie si času na cestách. Dokáže totiž uspokojiť aj náročnejších a skúsených hráčov. S dostatkom výkonu, dlhou výdržou batérie a inteligentným chladením splní požiadavky hier s vysokým rozlíšením, a taktiež aj nároky vášnivých hráčov. Na Slovensku je aktuálne v predaji u vybraných maloobchodných predajcov za cenu 549 eur.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Tlačová správa

Raňajky s príchuťou Jadranu

Chorvátske turistické združenie a cestovná kancelária Satur predstavili najnovšie trendy pre dovolenkárov v roku 2024 V priestoroch terminálu všeobecného letectva bratislavského letiska sa dnes uskutočnila tlačová konferencia pre novinárov organizovaná cestovnou kanceláriou Satur v spolupráci s Chorvátskym turistickým združením a letiskom M. R. Štefánika v Bratislave. Táto udalosť bola zameraná na prezentáciu Slovákmi obľúbenej dovolenkovej […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej