ONLINE MAGAZIN

Dôležitá výbava pre tých, ktorým stačia na výlet dve kolesá motorky

Vystačíte si na výletoch po Slovensku alebo zahraničí s dvoma kolesami? Potom by ste mali myslieť na svoju ochranu. Pri jazde na motorke je kľúčovým aspektom kvalitné oblečenie a doplnky, pretože vás nechráni žiadna špeciálna konštrukcia vozidla.

Správne vybavenie vám môže v prípade nehody zachrániť život, takže jeho výber je naozaj dôležitý. Čo tvorí základ takejto výbavy na motorku?

Neoceniteľným spoločníkom pri jazde na motorke sú rukavice

Rukavice na motorku nie sú len doplnkom, ale nevyhnutnou výbavou, pretože sú navrhnuté tak, aby chránili vaše ruky a zlepšovali úchop riadidiel. Predstavujú tiež prvú líniu obrany proti zraneniu v prípade pádu z motorky.

Odolné rukavice na motorku by ste si ale mali vybrať od overeného predajcu, u ktorého máte istotu v tej najvyššej kvalite. Dôležitá je prítomnosť špeciálnych ochranných prvkov, ktoré dodávajú tejto výbave potrebnú silu a schopnosť vás v prípade nehody chrániť.

Štýlová a bezpečná bunda Ixon

Okrem rukavíc by nemal byť prehliadaný ani výber správnej moto bundy. Pohodlná bunda IXON je ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu a bezpečnosti. Táto vrchná časť odevu ponúka telu kompletnú ochranu vďaka pevným bezpečnostným prvkom na kľúčových miestach, ako sú ramená a lakte.

Vyrobená je z kvalitného materiálu a odolná voči nárazom, ale tiež vhodná a prispôsobivá rôznym poveternostným podmienkam. Má vodeodolnú a vzdušnú membránu a odnímateľnú termovrstvu, čo ju robí vhodnou na jazdu v rôznych ročných obdobiach.

Kvalitné moto rukavice a bunda sú teda neoceniteľné prvky pre každého motorkára. Preto, bez ohľadu na to, aké skúsenosti s jazdou na motorke máte, takéto vybavenie sa postará o váš komfort a bezpečnosť v akýchkoľvek podmienkach.

Zdroj obrázka:kitzcorner/Shutterstock.com

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej