ONLINE MAGAZIN

Bistrot de Papa Horní Dubenky: Výnimočné gastronomické zážitky v srdci českého vidieka

Vstúpte do sveta kulinárskeho pôžitku a nezabudnuteľných chutí v reštaurácii Bistrot de Papa Horní Dubenky. Táto malebná a kúzelná destinácia, ukrytá v srdci českého vidieka, sa stala tajnou oázou pre gurmánov a cestovateľov z celého sveta. Ak hľadáte miesto, kde sa môžete oddýchnuť, vychutnať si autentické jedlá a zažiť pohostinnosť, Bistrot de Pappa je tou správnou voľbou.

Svojím jedinečným prostredím a osobitým prístupom si Bistrot de Papa získal renomé jednej z najlepších reštaurácií v regióne. Už od okamihu, keď vkročíte do tohto miesta, budete pohlcení atmosférou a vôňou skutočného pohostenia. Tento rodinný podnik zdôrazňuje kvalitu, čerstvosť a lokálny charakter ingrediencií.

Menu v Bistrot de Papa vás prekvapí širokou škálou vynikajúcich jedál. Ich šéfkuchár, vášnivý odborník na gastronómiu, zúročuje regionálne suroviny a tradičné recepty vytváraním jedinečných a inovatívnych pokrmov. Či už preferujete mäsové špeciality, plody mora alebo vegetariánsku kuchyňu, tu si každý príde na svoje. Každý tanier je umeleckým dielom, ktoré vás osloví nielen chuťovým zážitkom, ale aj vizuálnym pôvabom.

Celý areál je rekonštruované hospodárstvo priamo na brehu rybníka, po ktorom sa pokojne môžete prechádzať na pramici a deti sa pohrajú na dvore s králikmi. Práve tu sa so svojou rodinou usadil sympatický francúzsky kuchár a cukrár Rémi Decroix.

Za jeho klasickou francúzskou kuchyňou sa schádzajú hostia zo všetkých kútov republiky. Menu tvorí pár jedál, ktoré sa často menia. Aj keď stálice ako je cibuľačka a crème brulée nájdete na menu takmer vždy. Na webových stránkach reštaurácie však jedálny lístok nehľadajte. Majitelia Eva a Rémi Decroix sú presvedčení, že lepšie je nechať sa prekvapiť na mieste. „Ak si človek jedlo vyberie už doma, stráca to kúzlo.“ Reštaurácia má otvorené od štvrtka do nedele a bez predchádzajúcej rezervácie je šanca na miesto mizivá. Využiť môžete aj lákavé ponuky ubytovania v krásnom podkrovnom apartmáne statku s úžasnou domáckou atmosférou.

Reštaurácia získala prestížne ocenenie v podobe Zlatého leva na sezónu 2020.

Okrem vynikajúcej kuchyne je Bistrot de Papa známy aj pre svoju starostlivosť o hostí. Tím dobre pripravených a priateľských členov personálu sa postará o každý detail a urobí všetko preto, aby ste si pobyt vychutnali na maximum. Ich znalosti a vášeň pre jedlo sú nákazlivé, a tak vám radi poradia pri výbere vína, ktoré najlepšie doplní vaše jedlá.

Reštaurácia Bistrot de Papa sa nachádza v krásnom vidieckom prostredí Horních Dubeniek. Ak máte radi prírodu a pokoj, budete sa tu cítiť ako doma. Po dobrom jedle si môžete užiť prechádzku po okolí a obdivovať okolitú krajinu, ktorá vám vezme dych. Nech ste tu na romantickom víkende, rodinnom výlete alebo len prechádzke po okolí, Bistrot de Papa vám ponúkne unikátnu skúsenosť.

Ak hľadáte miesto, kde môžete stráviť kvalitný čas vychutnávaním vynikajúcej kuchyne a vstrebávaním atmosféry, navštívte Bistrot de Papa Horní Dubenky. Tento gastronomický skvost vám poskytne jedinečný zážitok, ktorý si budete pamätať ešte dlho po návrate domov. Nechajte sa prekvapiť autentickými chute a vstúpte do sveta Bistrott de Papa.

Rémi Decroix, talentovaný a nadšený kuchár, je kreatívnou silou za všetkými úžasnými jedlami, ktoré nájdete v reštaurácii Bistrot de Pappa Horní Dubenky. Jeho vášeň pre gastronómiu a schopnosť kombinovať tradičné techniky s modernými prístupmi ho vystavuje medzi najvýznamnejších kuchárov v oblasti.

S Rémiho kuchárskym umením je každé jedlo v Bistrot de Papa skutočným umeleckým dielom. Jeho kreatívne a dobre premyslené jedlá zahŕňajú širokú škálu príchutí, zameraných na využitie čerstvých a kvalitných surovín. Rémi dáva veľký dôraz na získavanie ingrediencií z miestnych dodávateľov, čo zaručuje autenticitu a vysokú kvalitu každého pokrmu.

Jeho gastronomické vízie sa neustále menia, vychádzajúc z tradícií a regionálnych vplyvov. Rémi je majstrom zmesi chutí, kde dokáže skvele kombinovať klasické chute s modernými prvkami. Jeho kuchárske schopnosti sú evidentné vo všetkých jemných detailoch, ktoré zdobia tanier. Od harmonických farieb a textúr po precízne zoskladané ingrediencie, každý pokrm je prezentovaný s eleganciou a štýlom.

Rémiho odbornosť a vášeň ho priviedli na cestu objavovania nových chuťových kombinácií a inovatívnych kuchárskych postupov. Jeho úsilie zahŕňa skúmanie miestnych trhov, pestovanie vlastných bylín a experimentovanie s rôznymi technikami v kuchyni. Jeho cieľom je vytvárať jedinečné a nezabudnuteľné jedlá, ktoré potešia zmysly a zanechajú stopu v srdciach hostí.

Rémi Decroix je nielen kuchárom, ale aj príbehom, ktorý sa odohráva v každom pokrmu v Bistrot de Pappa. Jeho vášeň, kreativita a oddanosť kulinárskej excelentnosti robia z neho dôležitú súčasť tejto vynikajúcej reštaurácie. Ak sa rozhodnete navštíviť Bistrot de Papa Horní Dubenky, pripravte sa na zážitok, ktorý vás ohromí Rémiho jedinečným talentom a jeho oddanosťou vytvoriť skutočnú kulinársku symfóniu na váš tanier.

Kuchár a cukrár Rémi Decroix pochádza z francúzskeho Lille, predtým varil, okrem Prahy, aj vo Švajčiarsku, USA či Belgicku, vrátane dvoch podnikov s michelinskou hviezdičkou.
Jeho manželka Eva je pôvodom z Vysočiny. Spoznali sa v Prahe, kde Rémi pracoval. Neskôr vo Francúzsku vyštudovala práva, teraz pracuje ako advokátka. Majú dve dcéry.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej