ONLINE MAGAZIN

Najpopulárnejšie destinácie sexuálneho turizmu

Do zahraničia sa nejazdí len za prácou a dovolenku, ale aj za sexom. Sexuálne turizmus kvitne hneď v niekoľkých krajinách. Tak na chvíľu odložte svoje rozčítané erotické poviedky a prečítajte si, aké sú najznámejšie krajiny, kam sa za týmito praktikami jazdí.

Thajsko
Niet sa čomu čudovať, že je Thajsko v sexuálnom turizme na prvom mieste. Každý rok sem mieria tisíce turistov a radovánkam sa neoddávajú len muži, ale aj ženy. Prostitúcia v Thajsku má svoje korene až v starovekej Indii a Číne. Novodobá podoba sa rozvinula predovšetkým s príchodom amerických vojakov a prílivom zahraničných turistov. V tejto oblasti pracuje takmer tri milióny Thajek a Thajčanov predovšetkým z chudobnejších pomerov. Hlavnými sexuálnymi centrami v Thajsku sú Bangkok a Pattaya. Na oboch miestach nájdete množstvo klubov a sexbarov, kde uvidíte a zažijete nejednú show.

Brazília
Karneval v Riu de Janeiro a horúce Juhoameričanky, čo znamená spotrebu milión kondómov za päť dní. Stačí sa pozrieť na nejakú upútavku na karneval a všade vidíte nahá ľudské telá a veľa erotiky. Karneval v Riu je považovaný za najväčšiu orgiu našej planéty a najskôr nebude pre každého. Dokonca aj samotný starosta mesta tento karneval odmietol navštíviť. Podobná sex destinácia je Argentína a jej hlavné mesto Buenos Aires.

Kuba
Kto by nepoznal kubánsky národný tanec Salsu, tanec doslova telo na telo? Kubánci vás pri tanci začnú takmer vyzliekať, nie je pre to divu, že priemerný muž tu má až tristo žien ročne. Ale aj Kubánky sú pri tanci pekne nažhavené. Sex je tu prirodzená vec, za ktorú sa nikto nehanbí. Neznamená to však, že by ženy chodili vyzývavo oblečené a muži vás vyzliekali očami. Pre turistov vyhľadávajúcich sex bude najzaujímavejšími miestami Havana a Santiago de Cuba.

Ukrajina
Povedali by ste, že Ukrajina sa môže radiť medzi sexuálne destinácie? Áno, môže. Ukrajina má totiž imidž veľmi lacnej a chudobnej krajiny s krásnymi nenáročnými dievčatami a počet návštevníkov každý rok stúpa. Podniky, kde si môžete zaobstarať dievča, nie sú len vo veľkým mestách, ale rad ich vzniká v menších mestách. Prostitúciou sa tu živia prevažne študentky a študenti, ktorí takto riešia svoju nelichotivú ekonomickú situáciu.

Tunisko
Asi nie je novinkou, že veľa žien sa vydáva za sexuálnou turistikou práve do Tuniska. Len návštevníčok z Čiech  tam vyrazí, podľa štatistík, približne 3 tis. ročne. Podobne je na tom Egypt. Muži sú tu pozorní, lebo sexu sa im dostáva svojich budúcich manželiek až po svadbe. Ženy by si však mali dať pozor na sladké rečičky Tunisanov, ktorí sa chcú len nechať vydržiavať príp. dostať sa s pomocou ženy do bohatej Európy.

India
V Indii je možné asi úplne všetko. V krajine sa stámilióny chudobných sa snaží rýchlo a ľahko zarobiť. Aj preto prostitúcia tu kvitne na každom rohu. A verte koľkokrát to nie je príjemný pohľad. Medzi prostitútkami tu nájdete aj malé deti. Chudobní sedliaci ich predávajú pasákom, pretože sa nedokážu uživiť.

 

Zdroj článku: https://bit.ly/2Gpga52

Viacej informácií tu: https://www.buhvikam.cz/

Zdroj fotografií: depositphotos

Fotografie sú ilustračné.

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej