ONLINE MAGAZIN

V Mýte pod Ďumbierom sa otvárajú brány do bike parku!

 

Mýto SKI & BIKE otvára opäť svoje brány pre všetkých nadšených bikerov.

V sobotu 13. júna sa môžete tešiť na otvorenie druhej sezóny v špičkovom bike parku v Mýte pod Ďumbierom.

Lyžiarske stredisko svoju sezónu už ukončilo a na rad prichádza letná bike-ová sezóna. Bike park v obci Mýto pod Ďumbierom opäť otvorí svoje brány a všetci milovníci bicyklov sa budú môcť opäť vyblázniť na rôznych tratiach.

Počas otvorenia bike parku budete môcť vidieť aj tých najlepších jazdcov v akcii. V bike parku sa predvedú viacerí majstri Slovenska v rôznych disciplínach ako zjazd, Enduro či downhill. Predstaví sa taktiež exprofesionálny cyklista, ktorý bol aj spolujazdec Petra Sagana a mnohí ďalší skvelí bikeri.

„V našom bike parku si príde na svoje každý milovník bicyklovania. V bike parku sú downhill a freeride trate pre profesionálov, novinkou tohto roka je enduro trať s dĺžkou viac ako 2,5 km. Pre najmenších jazdcov sme pripravili rodinné atrakcie a kids skill trail, ktoré môžu absolvovať napríklad na odrážadlách. Zaujímavou rodinnou aktivitou je jazda na terénnych kolobežkách po modrej trase. Bike park bude otvorený od 13. júna soboty a nedele od 10:00 do 17.00 hod. Viac informácii záujemcovia nájdu aj na našom webe kopeczabavy.sk“ dodal Michal Kič, riaditeľ Mýto SKI & Bike.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
Nezaradené

Určená pre profesionálnych fotografov s kapacitou 1TB

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie predaja pamäťovej karty Canvas React Plus V60 SD. Tento najnovší prírastok rozširuje rad pamäťových kariet Canvas React určených pre vášnivých fotografov, ktorí využívajú rozhranie UHS-II.

Čítať ďalej
Náš tip Nezaradené Osobnosti Lines

Spomienka na JFK

60. výročie úmrtia prezidenta Kennedyho V novembri odvysiela televízna stanica Viasat History sériu dokumentov pri príležitosti 60. výročia jedného z najšokujúcejších a dejiny určujúcich momentov 20. storočia, atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho. Počas dvoch nedieľ (19. a 26. novembra) predstaví Viasat History tri nové dokumenty, ktoré odhalia nové skutočnosti z osudného dňa 22. novembra, ktorý otriasol […]

Čítať ďalej