ONLINE MAGAZIN

JESEŇ SA UŽ BLÍŽI – Wellnessujte a oddychujte s nami v hoteloch SOREA!

Keďže je jeseň značne spojená s prírodou, kde si ju možno lepšie vychutnať, ako v najkrajších prírodných lokalitách Slovenska? Hotelová spoločnosť SOREA má pre vás prichystanú výhodnú ponuku produktových balíčkov a služieb ktoré sa vám postarajú o nezabudnuteľné jesenné zážitky plné oddychu.


Hotel SOREA ĽUBOVŇA

Okolie Vysokých Tatier je na jeseň obľúbenénielen pre krásu hôr a okolitej flóry ale taktiež pre množstvo turistických, cykloturistických a iných športových a oddychových aktivít .
Prechádzky či poznávacie výlety môžete spojiť s ubytovaním v Hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom plese.
Pobyt si môžete obohatiť návštevou hotelového wellness centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s unikátnym panoramatickým výhľadom.
V Tatranskej Lomnici –športovom a kultúrnom centre Vysokých Tatier, môžete nájsť Hotel SOREA TITRIS ktorí ma okrem iného prichystaný zábavný Halloweensky program pre rodiny s deťmi a vychutnať si môžete aj wellness zážitky vo vodnom a saunovom svete AQUA Relax centrum.


Hotel SOREA ĽUBOVŇA

V podobnom duchu sa nesie aj pobyt v Hoteli SOREA URÁN (Tatranská Lomnica) kde na vás opäť čaká relax v hotelovom wellness centre Wellness URANIA s bazénmi, vodnými atrakciami, saunami, rôznymi druhmi masáží a zábalov. Pre rodiny s deťmi či väčšie skupiny návštevníkov je bezpochyby zaujímavý Hotel SOREA HUTNÍK v Tatranských Matliaroch.
Hotel má najširšiu ponuku služieb od novo zrekonštruovaného bazéna, cez BOWLING centrum až po minigolf či telocvičňu. Liptov, vrchy Ďumbier či Chopok, Demänovský kras, malebné doliny – to je len zlomok lákadiel ktorými sa pýšia Nízke Tatry.


Wellness URANIA, Hotel SOREA URÁN

V tomto nádhernom prostredí, ako stvorenom pre načerpanie nových síl počas jesene, vám poskytne ubytovanie Hotel SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne, kde na vás okrem Dušičkových animácií pre deti čakajú vyhľadávané bazény s termálnou vodou ktorá ma nielen odpočinkové ale i ozdravné účinky pri rôznych zdravotných ťažkostiach.
Neďaleko v Jánskej doline sa nachádza Hotel SOREA ĎUMBIER vhodný aj pre nenáročných cestovateľov a v Demänovskej doline Hotel SOREA SNP kde sa na jeseň otvára novučičké wellness centrum WELLNESS EUPHORIA s bazénmi, vodnými atrakciami, saunami a panoramatickým výhľadom.


WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU, Hotel SOREA TRIGAN

Spiš právom prezývaný „Klenotnica Slovenska“ patrí medzi turisticky najatraktívnejšie miesta nielen na Slovensku ale aj v celej strednej a východnej Európe. Okrem unikátnych historických pamiatok tu môžete nájsť aj Hotel SOREA ĽUBOVŇA, ktorý poskytuje ubytovanie s hotelovými službami ako sú infrasauna, vírivá perlička s chromoterapiou, fytoterapia a ďaľšie.
V blízkosti hotela sa nachádza minerálny prameň Ľubovnianka a prameň MISS+ pre ženy.


AQUA Relax centrum, Hotel SOREA TITRIS

Jesennú dovolenku si môžete vychutnať aj v Bratislave s ubytovaním na hradnom vŕšku v Hoteli SOREA REGIA. Hotel zabezpečuje fakultatívne výlety v rámci ktorých môžete navštíviť Viedeň, Budapešť či užiť si výlet loďou do Gabčíkova. Veríme že si vyberiete zo skvelej jesennej ponuky a zažijete nezabudnuteľnú dovolenku v hoteloch spoločnosti SOREA!

Viacej informácií nájdete aj na stránke: www.sorea.sk

 

Na titulke: Hotel SOREA TRIGAN

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej