ONLINE MAGAZIN

VITAJTE NA MAURÍCIU

Touto jednoduchou a tradičnou vetou sa môže začať aj vaša exotická dovolenka. Stačí iba správne plánovať a dopriať si luxus s tými najpovolanejšími.

Vaša dovolenka sa začína už na palube lietadla a preto privítajte služby leteckej spoločnosti Air Mauritius, ktorá je na trhu viac ako 40 rokov a rozhodne sa môže pochváliť najmodernejšou lietadlovou flotilou s perfektnými službami, za ktoré získala už nemálo ocenení.

OTENTIK MAURITIUS

Letecká spoločnosť Air Mauritius prevádzkuje denné spojenie na Maurícius z Viedne alebo Prahy s jedným prestupom v Paríži, Londýne alebo Dubaji. Cez Dubaj ponúka i odlety z Budapešti. Zažijete vysoký komfort služieb či už v triede Economy alebo Business. Na letoch z Paríža je na vybraných linkách k dispozícii aj trieda Premium Economy, ktorá poskytuje skvelý kompromis medzi triedami Economy a Business. Oceníte prednostné vybavenie na letisku, ochutnáte profesionálne francúzske občerstvenie a počas letu mnoho výhod a pohodlia, ktoré táto trieda ponúka.

OTENTIK MAURITIUS

Po rozlúčke so svetom Air Mauritius prichádza to najlepšie –  OTENTIK MAURITIUS.

Zažiť skutočne ten PRAVÝ MAURÍCIUS sa vám najdokonalejšie podarí v kvalitnej hotelovej sieti ATTITUDE, ktorá je pripravená svojej náročnej klientele poskytnúť za skutočne skvelé ceny luxusný a autentický dovolenkový raj. Môžete si vybrať z hotelov určených pre rodiny s deťmi, alebo výlučne pre dospelých.

Na ostrove prežijete nezabudnuteľné chvíle plné slnka, bielych pieskových pláží a priezračného tyrkysového mora s rybkami všetkých farieb a veľkostí. A popri tomto leňošení celkom nenútene spoznáte pravý Maurícius s jeho OTENTIK objavovaním –  do telefónu si stiahnete bezplatnú aplikáciu, ktorá vám ukáže zaujímavé miesta na ostrove, vrátane jeho obyvateľov. Zážitky si potom zapíšete do vtipného denníka, ktorý dostanete hneď po príchode do hotela.

OTENTIK MAURITIUS

K zážitkom neodmysliteľne patrí OTENTIK kuchyňa – ochutnáte miestne kulinárske špeciality, možno si vyskúšate kurz varenia, alebo sa odvážite poprosíť o recept niektorej delikatesy. Za zvláštny poplatok sa môžete vydať k miestnym obyvateľom na OTENTIK večeru – spoznáte nielen tú pravú maurícijskú kuchyňu, ale aj domácich s ich priateľskou povahou a nič nenahradí úžasnú atmosféru v rodinnom kruhu. Odniesť si domov niektoré špeciálne produkty zasa pomôže OTENTIK bazár – jeden krát týždenne sa konajú hotelové maurícijské trhy. A ako zakončíte takéto skvelé dni? No predsa s OTENTIK hudbou – započúvate sa do miestnej tradičnej hudby, odviažete sa pri miestnych sega tancoch a zabudnete na celý svet. Jednoducho a spontánne sa necháte rozmaznávať týmto rajským ostrovom s jeho neobyčajnou zmesou kultúr, ktoré mu dodávajú jeho jedinečnosť a robia z neho ostrov snov ležiaci v Indickom oceáne.

V hoteloch ATTITUDE prežijete nezabudnuteľnú dovolenku a nebudete si želať nič iné, iba sa sem opäť raz vrátiť.

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip

Poistenie je v cestovných nákladoch najnižšia položka. Nešetrite na nej.

Slobodu cestovania si dnes užívame aj vďaka nízkym cenám nízkonákladových leteckých spoločností a inovatívnym rezervačným aplikáciám ubytovania. Dnes nie je problém stráviť predĺžený víkend v Ríme a o tri týždne sa vykúpať na pláži v Aténach. A to dokonca za cenu častokrát výhodnejšiu ako je cesta vlastným autom s ubytovaním na Slovensku. Cestovanie sa však […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej