ONLINE MAGAZIN

Živá záhrada

Ak vás zaujíma záhradná architektúra, mohli by vás osloviť a inšpirovať Lost Gardens of Heligan v anglickom Cornwalle. Pri návšteve slávnej botanickej záhrady narazíte na  obrovské zelené stvorenia spiace na tráve alebo na veľkú hlavu hlavy vyrastajúcu zo zeme. Tento svet fantázie bol vytvorený členmi rodiny Cornish Tremayn, ktorá záhradu vlastnila od polovicie18. storočia do začiatku 20. storočia.

1 2

Mohlo by vás zaujímať:

Lifestyle

Investujte do planéty

Výzvy k väčšej zodpovednosti za stav našej planéty počúvame zo všetkých strán. Je potrebné ešte viac investovať do obnoviteľných zdrojov, recyklácie odpadu, ochrany biodiverzity, znižovania emisií skleníkových plynov a podpory environmentálnej výchovy a osvety.

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej