ONLINE MAGAZIN

HONDA PREDSTAVÍ MODEL CIVIC TOURER ACTIVE LIFE CONCEPT NA FRANKFURTSKOM AUTOSALÓNE 2015

 

Premiéra modelu Civic Tourer Active Life Concept
Držiteľ titulu GUINNESS WORLD RECORDS™, Civic Tourer 1,6 i-DTEC, bude vystavený na stánku Hondy
Spoločnosť Honda odhalí na tohtoročnom frankfurtskom autosalóne Civic Tourer „Active Life Concept“ s dôrazom na prvotriedny batožinový priestor modelu Tourer a univerzálnosť v rámci segmentu C. Štúdia Concept je dôkazom koexistencie štýlu a priestoru. Špeciálny lak ešte viac zvýrazňuje štýlový a športový exteriér a interiér s doplnkami poukazuje na aktívny životný štýl a potreby jeho majiteľov..

Civic Tourer Active Life Concept
Civic Tourer Active Life Concept

Vďaka jedinečnému stredovému umiestneniu palivovej nádrže je naplno využitý batožinový priestor s objemom 1 668 litrov* a nízka nakladacia výška modelu Civic Tourer Active Life Concept.  Medzi prvky tohto modelu patrí inteligentný nosič nákladu, ktorý dokáže prevážať dva bicykle a ktorý disponuje vysúvacím ramenom uľahčujúcim údržbu a opravy. Medzi príslušenstvo na údržbu patrí vstavaná vzduchová pumpa, veľké svetlo umiestnené na dverách batožinového priestoru, zväčšený tienený priestor a zasúvateľná lavica, vďaka ktorým je Concept ideálne vozidlo pre nadšencov cyklistiky. Medzi ostatné príslušenstvo patrí skrinka na náradie, držiak na fľašu, nádrž na vodu a držiak predného kolesa, ktoré sú integrované v bočnom obložení kufra. Ostatné inteligentné riešenia skladovania zahŕňajú špeciálny, aerodynamicky tvarovaný strešný box, ktorý je navrhnutý na uskladnenie základného cyklistického príslušenstva, ako sú topánky a prilby.

Civic Tourer Active Life Concept

Dynamický štýl exteriéru modelu Civic Tourer Active Life Concept odráža športový a aktívny životný štýl majiteľa. Má špeciálny modrý lak s metalickým odstupňovaným tieňovaním a striebornú strešnú lištu, ktorá zvýrazňuje štýlový a aerodynamický dizajn modelu Civic Tourer. Nové 18-palcové zliatinové disky a prispôsobený zadný nárazník zvýrazňujú športový vzhľad modelu Civic Tourer.

Civic Tourer Active Life Concept

Aj v interiéri nájdeme prispôsobené prvky: modrý šev na volante a radiacej páke a čierne športové lišty na streche, ktorými sa vyznačujú aj modely Civic Sport a Civic Type R.

Predné sedadlá tvorí kombinácia semišu a kože spolu s karbónovou páskou s motívom modrých rúrok, ktorá prechádza stredom a pozdĺž horných vonkajších častí sedadla a pokračuje do semišového obloženia dverí.

Civic Tourer Active Life Concept

Samozrejmosťou je, že priestor sa nemusí získať len na úkor účinnosti. Stelesnením tohto názoru a presvedčivým dôkazom efektívnosti nových motorov i-DTEC zo série Earth Dreams Technology spoločnosti Honda je nedávno stanovený nový rekord GUINNESS WORLD RECORDS vozidlom Honda Civic Tourer 1,6 i-DTEC za palivovú účinnosť. V 25-dňovej výzve v reálnych podmienkach, ktorá prebehla v júni, vozidlo dosiahlo priemernú spotrebu 2,82 litra na 100 km na trase dlhej 13 498 km naprieč 24 susediacimi krajinami EÚ.

Pozrite si model Civic Tourer 1,6 i-DTEC, držiteľa titulu GUINNESS WORLD RECORDS, a model Civic Tourer Active Life Concept, ako aj nový modelový rad vozidiel Honda, ktoré budú vystavené na tohtoročnom frankfurtskom autosalóne v stánku B11 v hale 9.0 (15. – 16. september).

 

* Sklopené sedadlá, po stropné obloženie

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej