ONLINE MAGAZIN

Okná do duše

Stará múdrosť sa podľa všetkého zakladá naozaj na pravde. Pohľad do očí prezradí o druhom aj to, čo by rád pre svetom skryl. Smútok, radosť, žiaľ, všetky prežité radosti aj utrpenie sa podpíše v očiach nielen ľudí ale i zvierat. Tento fakt fascinuje aj francúzskeho fotografa Réhahna, ktorý sa zameral na ľudské tváre a oči ukrývajúce rôzne príbehy. Zastavte na každom snímku  a skúste prečítať myšlienky fotografovanej osoby cez jej oči. Možno sa dozviete viac, ako by ste pôvodne čakali.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  18 19 20 21 22 23 24 25 27 28 29 30

Foto: Rehahnphotographer

Mohlo by vás zaujímať:

Lifestyle

Investujte do planéty

Výzvy k väčšej zodpovednosti za stav našej planéty počúvame zo všetkých strán. Je potrebné ešte viac investovať do obnoviteľných zdrojov, recyklácie odpadu, ochrany biodiverzity, znižovania emisií skleníkových plynov a podpory environmentálnej výchovy a osvety.

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej