ONLINE MAGAZIN

Matka a syn- bojovníci s osudom

Nástrahy rôznych ochorení číhajú na ľudí bez rozdielu veku a stavu a je len na postihnutých, ako sa so situáciou vyrovnajú. Pred ťažké rozhodovanie bola postavená krásna modelka Elizaveta Bulokhova z Litvy, ktorá sa počas tehotenstva dozvedela, že má rakovinu. Rutinná prehliadka u zubára kvôli bolesti zubov sa zmenila na nočnú moru a lekári ju postavili pred hotovú diagnózu. Má podstúpiť chemoterapiu a tehotenstvo prerušiť.  So stratou syna, ktorého cítila pod srdcom sa nevedela zmieriť, a tak podstúpila riskantnú operáciu a pomocou Cisárskeho rezu malého Valentína desať týždňov pred oficiálnym termínom priviedla na svet. Dnes je napriek krušným chvíľam rodina šťastná. Z Valentína je zdravé dieťatko a Elizaveta napriek tomu, že mala 95% brady odstránenej , je stále krásna žena a naďalej bojuje so zákernou chorobou.

1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12

Mohlo by vás zaujímať:

Lifestyle

Investujte do planéty

Výzvy k väčšej zodpovednosti za stav našej planéty počúvame zo všetkých strán. Je potrebné ešte viac investovať do obnoviteľných zdrojov, recyklácie odpadu, ochrany biodiverzity, znižovania emisií skleníkových plynov a podpory environmentálnej výchovy a osvety.

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej