ONLINE MAGAZIN

VEĽKONOČNÝ POBYT S BOHATÝM PROGRAMOM

v hoteli MAGNÓLIA**** v Piešťanoch

Keďže ako pracujúcim nám zostáva na cestovanie veľmi málo času, snažíme sa využiť každú možnú príležitosť, keď sa dá niekam zájsť. Veľká noc je stále považovaná za jednu z top sezón v roku a je ideálnym časom na vycestovanie. Hotel Magnólia v Piešťanoch ponúka atraktívny veľkonočný pobyt s rôznorodým programom a tradičným menu.

Veľká noc plná pohody v hoteli Magnólia

Hneď pri príchode do hotela Vás na izbe čaká typický veľkonočný darček v podobe sladkého prekvapenia. Ubytovaní budete v komfortne zariadených izbách, v jarných mesiacoch potešia hostí aj balkóny, ktoré sa nachádzajú na každej izbe a výhľad na rieku či mesto očarí určite každého.

Na Veľkú noc pre Vás v hoteli Magnólia pripravili slávnostné veľkonočné menu s prípitkom a mnohé tradičné veľkonočné jedlá. Voľný vstup do bazénu, hodinový wellness vstup s infra saunou, fínskou saunou a vírivkou, skvelý program, neskorší check-out a parkovanie na hotelovom parkovisku grátis, to sú bonusy zahrnuté v cene a zabezpečia hosťom naozaj bezstarostnú veľkonočnú dovolenku.

Veľkonočné pásmo, harmonikár či klavirista sú zárukou skvelých zážitkov

Program v hoteli ako i jeho okolie garantujú skvelú zábavu a zážitky pre všetky vekové kategórie. Program začína už na veľkonočný piatok živým klavírnym vystúpením. V sobotu na deti čaká maľovanie vajíčok vo veľkonočnej škôlke. O navodenie tradičnej atmosféry sa postarajú mladí umelci z folklórneho súboru Verešváran, ktorí svojim veľkonočným pásmom priblížia typické veľkonočné zvyky ako napríklad farbenie kraslíc a ďalšie slovenské tradície. Zabaví Vás aj harmonikár s bohatým repertoárom piesní.

V nedeľu je pripravený hudobno-zábavný večer, v ktorom sa predstaví mladá hudobná skupina Edibles. Zahrajú piesne od známych interprétov ako IMT Smile, Nohavica, Mňága a Žďorp. Nenechajte si ujsť najznámejšie skladby od U2, Radiohead, či od domácej skupiny Slniečko.

Počas Veľkej noci si hostia môžu pochutnať na čerstvo napečených koláčoch v reštaurácii hotela. Každý deň sa bude podávať veľkonočné lahodné menu. Wifi pripojenie zdarma v priestoroch recepcie a reštaurácie je samozrejmosťou. Priamo v hotelovej hale je detský kútik, kde sa zabavia tí najmenší.

 

Relax v hoteli Magnólia **** v Piešťanoch

Voľný čas a tipy na výlety

Klienti najnavštevovanejšieho slovenského kúpeľného mesta ocenia vynikajúcu polohu hotela v centre mesta. Len pár metrov od hotela nájdete mnohé kaviarničky s terasami, malé obchodíky, ale aj veľké nákupné centrum. Naopak, druhá strana hotela je orientovaná na rieku Váh a kúpeľný ostrov, kde si môžete objednať niektorú z preslávených kúpeľných procedúr ako je zrkadlisko či bahnisko.

Výhľad z hotela Magnólia je jednoducho jedinečný….

Veľkonočný pobyt v hoteli Magnólia s bohatým programom je skvelou voľbou ako osláviť sviatky jari. Prechádzky po zakvitnutých piešťanských parkoch, nádherné výhľady na prebúdzajúcu sa krajinu priamo z Vášho okna, nábrežie Váhu ako na dlani a centrum mesta len pár krokov od hotela – to je veľkonočná atmosféra kúpeľného mesta Piešťany

 Zakúpte si Veľkonočný pobyt priamo cez hotel Magnólia, vytlačte tento kupón a získate fľašu vína na izbu.

Pobyt si môžete objednať:  TU

Program Veľkonočného pobytu v Hoteli Magnólia **** v Piešťanoch

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej