ONLINE MAGAZIN

Chalupárska sezóna sa hlási – vychutnajte si ju s retro prehrávačmi


Hor sa do chalúp! Opäť prichádza chalupárska sezóna a vy sa už neviete dočkať, kedy v nej začnete tráviť voľný čas. Skôr než si však začnete vychutnávať tú pravú chalupársku pohodu, musíte „oprášiť“ interiér tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne. Zútulnite si ho napríklad retro kúskami v podobe prehrávačov Hyundai. Vďaka svojmu starobylému dizajnu osviežia nejednu chalupu a navyše vám vďaka svojim ľubozvučným tónom pripravia výnimočné večery. Napriek svojmu retro vzhľadu skrývajú tú najmodernejšiu technológiu. Prehrajú vaše obľúbené gramofónové platne, ale i CD, audiokazety, flash disky, či hudbu z rádia.

Gramofón s CD Hyundai RTCC 513 RIP D
Cena od: 149 € (hej.sk)

 

Urobte si radosť nostalgickým doplnkom, ktorý vás unesie späť do dávnych čias. Prehrávač Hyundai RTCC 513 RIP RETRO už na prvý pohľad zaujme svojim prevedením v dubovom dreve. Pri počúvaní gramofónových platní oceníte funkcie autostop, automatické spúšťanie ihly, a tri rýchlosti prehrávania (33/45/78). Vypočuť si na ňom môžete aj audiokazety, CD a flash disky. Počúvanie rozhlasových staníc zabezpečí FM/AM tuner. Jeho manuálne ovládanie s ručičkovým ukazovateľom navyše umocňuje celkový retro dojem z prehrávača. Model podporuje aj technológiu RIP, ktorá umožňuje skonvertovať hudbu z gramofónovej platne, audiokazety, CD a  rádia do formátu MP3 na flash disk, a to bez prítomnosti počítača. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 50 x 21 x 34 a hudobný výkon je 2 x 3 W.

 

 

Rádioprijímač s CD Hyundai RC 403 U
Cena od: 112 € (hej.sk)

 

Nový rádioprijímač Hyundai RC 403 U, ktorý akoby kopíroval dobu Prvej republiky, dokáže naladiť nielen príjemnú hudbu v éteri, ale prehrá aj CD a zapojený flash disk. Rádio je vybavené analógovým tunerom AM/FM a stanice naladíte pomocou štýlového manuálneho vyhľadávania. CD mechanika prehráva CD, CD-R/RW a podporuje formát MP3. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 44,5 x 30 x 28.

 

 

Gramofón Hyundai Retro RTCC 411 RIP
Cena od: 300 € (hej.sk)

 

Jedinečný retro dizajn s charakteristickou trúbou nájdete u gramofónu Hyundai RTCC 411 RIP. Okrem gramofónových platní prehráva CD nosiče a audiokazety. Vďaka FM tuneru si na ňom zas môžete vypočuť vysielania vašej obľúbenej rádiostanice. Bonusom je veľmi užitočná funkcia ripovania, ktorá umožňuje bez použitia počítača vytvárať hudobné MP3 súbory z CD, gramofónovej platne, rádia, alebo audiokazety. Výkon reproduktorov dosahuje 2 x 3 W, takže si hudbu vychutnáte aj nahlas. Tento retro kúsok sa postará o nezameniteľný vzhľad každého interiéru. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 50 x 83 x 49.

 

Rádioprijímač s CD Hyundai RC 606
Cena od: 92 € (hej.sk)

 

Rádioprijímač Hyundai RC 606 je štýlovou reinkarnáciou dávnych gramorádií, kedy gramofón nahradil CD prehrávač. V drevenej škatuľke sa skrýva nielen analógový tuner s rozsahom AM/FM, ale aj CD mechanika, ktorú nájdete pod horným odklopným vekom. CD mechanika zvládne prehrávanie vo formátoch MP3 a WMA. Analógový tuner s ručičkovým ukazovateľom umožňuje, rovnako ako kedysi, len manuálne vyhľadávanie staníc. Tak si môžete s radosťou vychutnať hľadanie vašej obľúbenej stanice v éteri. Aj keď sa celkový zvukový výkon 2 x 3 W zdá byť nepatrný, v drevenej škatuľke sa skvelo rozoznie. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 32 x 22 x 21.

 

 

Retro gramofón Hyundai RTCC 808 SURIP
Cena od: 149 € (hej.sk)

 

Neopozeraným starobylým vzhľadom sa môže popýšiť gramofón Hyundai RTTC 808 SURIP. Nadchne nielen plnohodnotným prehrávaním vinylových platní rýchlosťou 33, 45 a 78 otáčok za minútu, ale aj schopnosťou poradiť si s audiokazetami, CD nosičmi či flash diskami a SD kartou. Vďaka funkcii ripovania si môžete uchovať všetky gramofónové platne na audiokazetách a CD vo formáte MP3. Stačí len pripojiť flash disk a hudbu na ňom jednoducho prehrať. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 46 x 24 x 36,5.

 

 

Retro gramofón Hyundai RT 190 SURIP
Cena od: 82 € (hej.sk)

 

Jednoduchý a elegantný retro dizajn je jednou z predností gramofónu Hyundai RT 190 SURIP. Tento model v sebe kombinuje prehrávanie gramofónových platní rýchlosťou 33 alebo 45 otáčok za minutú, a možnosť púšťania hudby cez USB. Samozrejme nechýba ani rádio s analógovým FM tunerom a manuálnym vyhľadávaním staníc. Ripovanie zas umožní akúkoľvek prehrávanú skladbu uložiť vo formáte MP3 na flash disk. Rozmery prehrávača v cm sú (ŠxVxH) 36,5 x 11 x 36,5.

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej