ONLINE MAGAZIN

Obklopuje nás niečo, čomu by sa dalo povedať záhada ?

Tajomno? Ezoterika? Fikcia, alebo pravda. Niečo na tom bude

Tajomno a záhady priťahovali ľudí už od pradávna. Dalo sa veľa z toho využiť, ale aj zneužiť. História je týmto dianím doslova prešpikovaná. Ale v dnešnej dobe, ako to všetko využiť, alebo sa pokúsiť poodhaliť rúško tajomna a spoznať, že naozaj niečo také existuje? Má človek takú šancu?
Áno, má.

Každý človek prijíma a vyžaruje energiu podľa toho, akú má povahu. Zoberme si podanie rúk pri vzájomnom predstavení. Čo je vám milšie. Pevný stisk, pohľad do očí a úsmev, alebo podanie ruky tipu zľaknutá ryba, bez akejkoľvek reakcie v tvári druhého a tikajúcich očí po okolí?

Ktorá prvotná informácia je pre nás dôležitá pri osobnom stretnutí?
Oči, intonácia hlasu, mimika tváre pri rozhovore a taktiež prvotný dojem pri podaní ruky. Toto dosť často rozhoduje o ďalšom osude nášho pokusu sa zoznámiť.

V zoznamovaní čoho si predovšetkým všimnete ako prvý? Pohľadu očí, a hlasu pri komunikácii. Avšak, je tu aj výška postavy a celkový vzhľad, ale musí sa vziať do úvahy, že toto je vlastne len obal.

Poznáme prekrásne obaly, ale vo vnútri je doslova prázdno. Čo chceme získať od života? Módny doplnok, aby nám ostatní závideli? Alebo parťáka do života, s ktorým sa smejete, mlčíte, plánujete, ale aj môžete sa oprieť o neho….Voľba je na každom z nás.

Z toho tiež plynie aj  prichádzajúci výnimočný stav – Láska na prvý pohľad. Človek do toho doslova zahučí a nepozerá vľavo ani vpravo. Jediný stredobod jeho životného vesmíru je práve náprotivok. O to je potom bolestnejšie prebudenie z tohto stavu, pokiaľ to nevyjde.

Hlas

Hovorí sa, že podľa intonácie hlasu, voľby slov sa dá určiť nielen povaha dotyčného, ​​ale aj množstvo ďalších vecí. Ako je na tom psychicky, aká je ho pravdepodobná práca, ale aj vzdelanie. Všímajte si sami seba, ako sa vaše telo chová, keď náprotivok hovorí. Či je vám intonácia hlasu príjemná, či máte doslova husiu kožu po tele, a nervozita s vami šije ako sto čertov.

Vzájomná príťažlivosť

Myslené splynutie energií, ktoré zo seba vyžarujeme. Známe sú prípady, keď si sadnete vedľa cudzieho človeka a cítite sa neohrozené, v pohode, a v prípade komunikácie máte dojem, ako by ste ho odniekiaľ poznali, alebo ste sa už niekde videli. Ale opačne –  každý z nás pozná určite opačný pocit, že sa vedľa ináč naladeného človeka cítime nervózne a jeho vyžarovaná energia nás doslova odrádza aj od bežnej komunikácie o čomkoľvek.

Takže na toto všetko by si každý mal spomenúť, keď ide na prvé rande či stretnutie. Ľudí dokážu byť veľkí herci v slovách a gestách, ale to čo z nich vyžaruje a druhí prijímajú, to neovplyvnia. Chce to dať šancu, ale zároveň byť v strehu a všímať si detaily. Ak to prekonáme, je na nás, ako budeme do budúcnosti obaja pracovať na začínajúcom vzťahu. Či mu dáme možnosť, kam až zájdeme v prispôsobení sa druhému, a ako s tým všetkým naložíme.

Obklopuje nás niečo, čomu by sa dalo povedať záhada?
Áno, doslova na každom kroku. Napríklad si vezmite mačky. Pozorujte ich pri chôdzi, alebo v pokoji. Koľkokrát z ničoho nič zdvihnú hlavu a zadívajú sa strnulo na niečo, čo nie je vidieť. Pri chôdzi, ktorá vedie rovno, zrazu čosi obídu oblúkom a pokračujú v chôdzi.

Psi, ktorí reagujú na dotyk. Pri dotyku môžu zaútočiť, či dostať strach a uhnú, ale aj doslova pri dotyku sa rozplynú.

Prečo? Čo cítia, čo vidia okolo nás?

Na istých ezoterických veľtrhoch je možnosť si zaobstarať svoju fotografiu, kde je vyfotená aj naša aura. Podľa farebného rozloženia vám počítač vypracuje vašu charakteristiku. A vedzte, že to úplne pasuje na každého z nás.

Záhadou môže byť aj to, že zažijete moment, kedy ste v úplne cudzom meste, štáte, kedy ste nikdy neboli, a na určitom mieste, kde ste nikdy nestáli. Zrazu doslova viete, že ste tam niekedy boli, že za rohom sa nachádza napríklad krčma, či vchod do nejakej budovy, alebo za rohom  v tmavej uličke, kam teraz nevidíte  je známy ich obchodík, kde sa predáva to a to. Zájdete za roh, zájdete do uličky a všetko súhlasí. Ako toto je možné.

Ako to človek vie, keď je tam prvýkrát v živote?

Sú známe prípady, keď ľudia odriekli tesne pred nastúpením do dopravných prostriedkov jazdu, aj keď sa veľmi ponáhľali len preto, že sa im zrazu urobilo nevoľno, alebo cítili odpor urobiť ďalší krok, a rozhodli sa pre ďalší spoj, či iný prostriedok. A vo výsledku? Práve ten spoj čo odmietli, mal haváriu, prežili vďaka tomu pád lietadla, zrážka vlaku atď.

 

Viac Informácií tu:  https://bit.ly/3zvbZOF

Zdroj: https://www.ctidoma.cz/

Foto: Flickr

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Lifestyle Náš tip Umenie a kultúra

Ríša snov Mira Žbirku zaujala filmárov

Videoklip k skladbe Mira Žbirku – Ríša snov je už piatym klipom a singlom z oceňovaného albumu Posledné veci. Skladbu z albumu, ktorý získal  štyri ceny Anděl, Cenu SOZA za najpredávanejší album a mnoho ďalších cien a ktorú nahrali David Žbirka a Oliver Torr, si do seriálu ADIKTS vybral režisér Adam Sedlák, držiteľ Českého leva za film […]

Čítať ďalej
Lifestyle Náš tip

Ako dopadli najznámejší mafiánski bossovia a gangstri?

V televíznych seriáloch a dokumentoch o skutočných zločinoch žiari len málo mien tak jasne ako meno Colina McLarena. McLaren, bývalý detektív s vášňou pre odhaľovanie tajomstiev zločineckého podsvetia, preniesol svoje odborné znalosti na televíznu obrazovku v strhujúcom dokumentárnom seriáli Vrahovia mafie s Colinom McLarenom. Túto sériu prinesie televízna stanica Viasat Explore už 22. novembra o 21:00. V rámci […]

Čítať ďalej
Health Lifestyle Náš tip

S radosťou späť do práce. Tipy na naštartovanie produktivity po lete

Zatiaľ čo koniec leta znamená pre školákov návrat do školských lavíc, mnohí z nás dospelých sa vracajú späť za kancelársky stôl. S jeseňou totiž často prichádza najrušnejšie pracovné obdobie v roku. Ako sa návratu do pracovnej rutiny nezľaknúť, ale naopak, si ho spríjemniť? Máme pre vás niekoľko tipov.

Čítať ďalej