ONLINE MAGAZIN

Samsung predstavil službu Wireless Olympic Works (WOW) pre Olympijské hry v Soči 2014

Samsung predstavil WOW technológiu pre olympijské hry v Soči 2014, čím nadviazal na tradíciu z predchádzajúcich olympijských hier v poskytovaní kľúčových mobilných dátových služieb. Nová aplikácia sprostredkuje jedinečný zážitok z olympijských hier fanúšikom z celého sveta.

Mobilné technológie sú hnacou silou dnešného digitálneho životného štýlu. Spoločnosť Samsung, významný sponzor olympijských hier a globálny líder v oblasti predaja smartfónov a mobilného prístupu k internetu, využíva vlastné technologické možnosti a ponúka jedinečné mobilné dátové služby.

Samsung predstavil prvýkrát Wireless Olympic Works (WOW), mobilnú dátovú službu používanú personálom olympijských hier pre bezproblémovú komunikáciu v priebehu konania hier, pred desiatimi rokmi na olympijských hrách v Aténach v roku 2004. Odvtedy sa stala Samsung WOW potrebnou službou pre všetkých úradníkov, účastníkov, športovcov a fanúšikov po celom svete.
Pokračovateľom prvotne úspešnej WOW technológie je mobilná aplikácia Public WOW, ktorá umožňuje fanúšikom z celého sveta vytvoriť si vlastný program Olympijských hier vďaka individuálnemu nastaveniu dát, športových sprievodcov a pripojeniu k sociálnym kanálom.

Nižšie nájdete detailnejšie informácie o všetkých WOW službách a navyše môžete zistiť, ako sa WOW služby menili v priebehu rokov a šiestich olympijských hier.

Public WOW pre fanúšikov Olympijských hier

Aplikácia Public WOW poskytuje športovým fanúšikom z celého sveta spoľahlivý a okamžitý prístup k programu olympijských hier, aktuálnemu priebehu a výsledkom športových disciplín, športovcov a krajín, ktoré ich najviac zaujímajú.

Prehľad funkcií

Možnosť prispôsobiť si vlastný fanúšikovský profil pre prijímanie najčerstvejších informácií z definovaných oblastí záujmu.

Prístup k novej „fanúšikovskej“ službe, ktorá umožní povzbudzovať svojich obľúbených športovcov, športy a krajiny pred, počas a po skončení pretekov.

Fanúšikovia, ktorí radi zdieľajú texty a obrázky s ostatnými používateľmi aplikácie WOW a prostredníctvom sociálnych sietí, môžu nahrať obsah a ten okamžite zdieľať.

Visual Sports Guide poskytuje informácie o všetkých 15 zimných športoch – vrátane ich histórie, pravidiel atď. – prostredníctvom grafického užívateľského rozhrania.

Public WOW pre športovcov a divákov v Soči

Fanúšikovia priamo v Soči budú mať vďaka WOW službe špeciálny prístup k sprievodcovi po olympijských športoviskách. Okrem ostatných benefitov služby Public WOW môžu využiť možnosť navigácie k športoviskám.

Prehľad ďalších funkcií

Poskytuje informácie o olympijskej dedine a ďalších dôležitých miestach, takže návštevníci získajú detailného sprievodcu po Soči.

Zobrazuje cesty na mape, aby fanúšikovia ľahko našli svoj cieľ.

Technické špecifikácie Public WOW

OS Android 2.3.3 a vyššie
Dátum spustenia 14. januára 2014
Jazyky čínština, angličtina, francúzština, nemčina, kórejčina, ruština a španielčina,
Dostupnosť Samsung Apps a Google Play

WOW pre usporiadateľov, zamestnancov a dobrovoľníkov olympijských hier (olympijská rodina)

WOW pre olympijskú rodinu je bezdrôtová komunikačná platforma vyvinutá na zabezpečenie efektívnejšej komunikácie a hladšieho priebehu olympijských hier. Poskytuje informácie a novinky úradníkom a zamestnancom OH. Samsung poskytne asi 18 000 mobilných zariadení všetkým olympionikom, vedúcim pracovníkom, zamestnancom a úradníkom IOC a členom Národného olympijského výrobu a Organizačného výboru v Soči – všetci budú prepojení prostredníctvom služby WOW.

Prehľad funkcií

Neustále aktualizované a dôležité informácie je možné ihneď zdieľať.

Zasielanie skupinových správ na zabezpečenie bezchybnej spolupráce.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Šport

Hokej už aj z nemožného uhla

Ľad, oheň a vibrácie – to je len zopár príkladov náročných podmienok, ktorým musia kamerové systémy čeliť. Spoločnosť Axis Communications, líder v oblasti sieťového videa, v novom experimente predviedla ako jej kamera dokáže zvládať takmer čokoľvek – napríklad aj keď je zamrazená do vnútra ľadu na hokejovom štadióne. Vďaka tomu zachytila doteraz nevídaný záber.

Čítať ďalej