ONLINE MAGAZIN

Osloboďte sa od malých obrazoviek!

Nebaví vás už sledovať filmy a seriály na notebooku? Skúste jednoduchého sprievodca Logitech, ako pripojiť váš notebook k televízoru a ovládať ho pomocou klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400!

Čím ďalej viac televíznych relácií a filmov je k dispozícii na internete, takže už nemusíte sledovať obľúbené TV programy v určitý čas, ale môžete si vybrané filmy, seriály a relácie púšťať kedykoľvek chcete – napríklad na webových stránkach televízií, na YouTube alebo vďaka on-line videopožičovniam (ako sú u nás napr. Voyo alebo Topfun, či vo svete Netflix).

Lenže ak nemáte „chytrú televíziu“, čiže Smart TV, môžete tieto praktické služby používať iba na notebookoch, mobilných telefónoch a tabletoch, čo znamená, že sme nútení sledovať veľkú show na malých obrazovkách.

Ak však využijete jednoduché pripojenie cez rozhranie HDMI alebo VGA, je tu aj iný spôsob! Pomocou jedného z týchto káblov môžete ľahko pripojiť svoj ​​notebook k televízoru a využívať všetky dostupné služby „na vyžiadanie“ na televíznej obrazovke. A navyše – vďaka bezdrôtovej dotykovej klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400 môžete ľahko ovládať súčasne svoj notebook aj televízor. Klávesnica má dotykovú plochu, ktorú môžete používať rovnako ako myš, takže prechádzanie a ovládanie online služieb je naozaj ľahké a súčasne môžete surfovať na Internete alebo využívať ďalšie funkcie notebooku. Môžete sa teda zaboriť do pohovky a v pokoji odpočívať.

Spoločnosť Logitech pripravila nasledujúcu infografiku s cieľom poskytnúť názorného a podrobného sprievodcu, ako čo najlepšie využívať online služby na vašom televízore.

K400_WHT

Klávesnica Logitech Wireless Touch Keyboard K400 je ideálnym ovládačom so všetkými potrebnými funkciami, ktorý bude dokonale ladiť s interiérom vašej obývačky. Táto klávesnica je k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe, aby ste si mohli vybrať podľa svojho štýlu.

Pre zväčšenie kliknite na tento obrázok:

K400_Infografika

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej