ONLINE MAGAZIN

Kam ukladať dáta z IP kamier?

Spoločnosť Axis Communications predstavuje nový kompaktný rekordér AXIS S3008 pre správu až 8 kamier so softvérom AXIS Companion a štvoricu vysoko výkonných záznamových serverov radu AXIS S12, ktoré sú súčasťou kompletného end-to-end riešenia Axis pre náročnejšie aplikácie a dodávajú sa s predinštalovanými licenciami AXIS Camera Station a predkonfigurovaným softvérom.

V dnešnej dobe je nevyhnutné vedieť rýchlo reagovať a prispôsobiť sa rôznym situáciám. Platí to najmä v oblasti video dohľadu, kde sú flexibilita a škálovateľnosť alfou a omegou všetkých úspešných bezpečnostných riešení. Práve sem smerujú nové zariadenia spoločnosti Axis Communications na správu a záznam videa z bezpečnostných kamier – kompaktný rekordér AXIS S3008 a štyri nové záznamové servery radu AXIS S12 pre náročné inštalácie a aplikácie.

Prvou novinkou spoločnosti Axis Communications je kompaktný rekordér AXIS S3008 – flexibilné záznamové riešenie, ktoré je kompatibilné so softvérom na správu videa AXIS Companion. Tento softvér slúži na jednoduchý a intuitívny monitoring a bezpečný vzdialený prístupu k videu. Je ideálny pre malé až stredne veľké inštalácie, pretože umožňuje bezproblémovú správu a údržbu všetkých kamier pripojených na danom mieste. AXIS S3008 je preto obzvlášť vhodným riešením pre menšie inštalácie, ako sú menšie podniky, maloobchodné predajne alebo napríklad kaviarne, kde nepotrebujú pokročilé možnosti VMS serverov.

Spoločnosť Axis Communications zároveň predstavila aj nový rad AXIS S12 zahŕňajúci štyri záznamové servery v prevedení rack aj tower, ktoré sú ideálne pre náročné aplikácie. Ide o bezpečné a vysoko výkonné zariadenia vybavené rýchlymi komponentmi najnovšej generácie, ktoré podporujú výkonné aplikácie. Sú súčasťou kompletného end-to-end riešenia Axis a aby sa dali použiť prakticky ihneď po vybalení, dodávajú sa s už predinštalovanými licenciami AXIS Camera Station a predkonfigurovaným softvérom. Navyše sa vďaka intuitívnemu sprievodcovi inštaláciou a súprave nástrojov AXIS Recorder Toolbox eliminujú problémy s inštaláciou, a servery sa tak dajú nasadiť ihneď bez problémov u každého zákazníka.

 

Ďalšie informácie o rekordéri AXIS S3008 nájdete na:
https://www.axis.com/products/axis-s3008

Nové kompaktní rekordéry AXIS S3008 sú na Slovensku a v Českej republike k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov a partnerov spoločnosti Axis. Rad AXIS S12 bude k dispozícii v 3. štvrťroku 2022.

Mohlo by vás zaujímať:

Tlačová správa

Raňajky s príchuťou Jadranu

Chorvátske turistické združenie a cestovná kancelária Satur predstavili najnovšie trendy pre dovolenkárov v roku 2024 V priestoroch terminálu všeobecného letectva bratislavského letiska sa dnes uskutočnila tlačová konferencia pre novinárov organizovaná cestovnou kanceláriou Satur v spolupráci s Chorvátskym turistickým združením a letiskom M. R. Štefánika v Bratislave. Táto udalosť bola zameraná na prezentáciu Slovákmi obľúbenej dovolenkovej […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej