Perla na Winterovej ulici – VILLA ZUCKMANN PIEŠŤANY
Na pešej zóne v obľúbenom kúpeľnom meste pribudol hotelík s čarovným názvom a podmanivou atmosférou. Zásluhu na novom príjemnom mieste stretávania sa Piešťancov aj kúpeľných hostí má majiteľka VILLY ZUCKMANN.
Luxusný, no zároveň útulný apartmánový dom bol ešte prednedávnom rozpadnutou budovou, v ktorej by málokto hľadal potenciál, aký dnes ponúka svojim hosťom. Meštiansky dom z 18. storočia bol roky sídlom rodiny obchodníka Zuckmanna. Dlhé roky však krásna vila chátrala, až sa jej ujala nová majiteľka – rodáčka aj súčasná obyvateľka kúpeľného mesta Piešťany. Mala túžbu vytvoriť miesto pre návštevníkov piešťanskej pešej zóny, ktoré by dýchalo atmosférou a zároveň by vnieslo nový dych v oblasti služieb do centra mesta.
Do spolupráce si pribrala spoločníkov, kde je jeden zodpovedný za technicky stav budovy a druhý je vynikajúci kuchár, autor kníh o varení a súčasne podnikateľ v gastronómii. Spoločnými silami vytvorili ubytovacie zariadenie s reštauráciou a parkovaním, ktoré si získava ľudí jedinečným prístupom ku klientovi. VILLA ZUCKMANN v novom šate ponúka svojim hosťom nadštandardné ubytovanie v mezonetových apartmánoch a kuchyňu, ktorú si chuťové poháriky hostí zamilujú. Hostia si v prípade pekného počasia môžu vybrať medzi dvoma terasami – jednou na korze a druhou diskrétne ukrytou vo vnútri dvora.
Tá je často dejiskom významných rodinných a spoločenských udalostí. Neopomenuteľný je interiér vily, kde dominujú tmavé drevené trámy, tehlový obklad, kvalitný drevený nábytok a veľké kožené pohovky. Zaujímavosťou v ponuke služieb je klub, kde sa stretávajú milovníci kvalitného rumu, whisky a vínka a v sprievode príjemnej džezovej hudby ochutnávajú opojné nápoje. Samostatnou kapitolou je VILLA ZUCKMANN a gastronómia. Prevádzkovatelia si dávajú mimoriadne záležať na čerstvosti a kvalite surovín. Raňajky, obed či chutná večera, každé jedlo v piešťanskej vile chutí úžasne.
Prečo signet kvality?
Iveta Pupišová, členka poroty, poradca, tréner a mentor pre hotelové zariadenia Vo Ville Zuckmann pracuje vysokokvalifikovaný personál s orientáciou na klienta.
Vekový priemer sa pohybuje od 25 – 55. Majitelia spojili mladú dravosť so skúsenosťami. Vidno, že si na výbere personálu dali záležať. Bistro, súčasť Villy, ponúka kvalitné jedlo pripravované z lokálnych produktov, špecializujúce sa na vlastnú výrobu. Hostia môžu ochutnať domáce cestoviny, domáce koláčiky, ktoré sú vhodne pre diabetikov aj celiatikov. Villa disponuje aj klubom, kde organizuje ochutnávky rumov a vín. Vo dvore Villy sa v letných mesiacoch organizujú grilovačky.
Zaujímavosť:
Pivnička, ktorá je pýchou a lákadlom VILLY ZUCKMANN, bola pre predchádzajúcich majiteľov tajomstvom. Objavili ju až noví majitelia a okamžite z nej vyťažili to najlepšie pre svojich klientov.