ONLINE MAGAZIN

Staňte sa súčasťou hry v rozlíšení 4K

Sledujte najlepšie momenty Majstrovstiev sveta vo futbalev detailnom rozlíšení 4K

Užite si futbalové vzrušenie z Brazílie s úchvatným obrazom a zvukom v ešte jasnejších farbách na nových televízoroch BRAVIA™ 4K aj vo vašej predajni.Existuje snáď lepší spôsob sledovania Majstrovstiev sveta vo futbale, ako v štvornásobnom HD rozlíšení?

Nové televízory BRAVIA stavajú hlavne na kvalite obrazu. Scéna vás vtiahne rovno do deja a všetky emócie zažijete na vlastnej koži. Jedinečná technológia 4K X-Reality PRO prináša detailný obraz so štvornásobne vyšším rozlíšením než pôvodná kvalita HD. Uvidíte každé steblo trávy a neunikne vám ani kvapka potu na tvári hráčov.

Vlajkovou loďou televízorov 4K od Sony je BRAVIA X9, oficiálny televízorMajstrovstiev sveta v Brazílii. S televízormi Sony BRAVIA zažijete skutočnú atmosféru futbalových štadiónov priamo vo vašej obývačke.

Tipujte s priateľmi výsledok

Chcete sa staviť s priateľmi a tipovať výsledok? Úplne nová funkcia SocialViewing prináša na televíznu obrazovku interaktívny zážitok, ktorý poznáte zo sociálnych sietí. Priamo na obrazovke sledujete komentáre ostatných ľudí k práve sledovanému futbalovému zápasu. Pomocou zabudovanej videokamery a mikrofónu môžete komunikovať s priateľmi a rodinou prostredníctvom programu Skype a zároveň sledovať vaše obľúbené mužstvo v boji o zlatý gól.

Ako na štadióne

Model BRAVIA X9 sa vyznačuje úžasným zvukom vďaka reproduktoromMagnetic Fluid Speakers. Tieto reproduktory disponujú bezkonkurenčne čistým a širokopásmovým podaním zvuku.Funkcia LiveFootball stlačením jediného tlačidla vytvorí autentický zvuk z futbalového štadiónu vďaka ktorému sa chorálmi fanúšikov rozochvejú nielen vaše ušné bubienky ale aj okná vašich susedov. Elegantné nové rozhranie BRAVIA navyše integruje správy z futbalu a najlepšie momenty z Majstrovstiev sveta.

Zažite futbal v rozlíšení 4kvo vašom obchode 

Príďte sa pozrieť na zostrih najlepších momentov z tohtoročných Majstrovstiev sveta vo futbale.Každý deň od 18. júna budeme vo vybraných predajniach vysielať to najlepšie v detailnom rozlíšení a so špičkovým zvukom na televízorochBRAVIA X95 a X9.

Zoznam predajní

NAY Aupark, Bratislava

NAY Tuhovská, Bratislava

NAY Banská Bystrica

NAY Košice

NAY Poprad

NAY Trenčín

NAY Žilina

NAY Nitra

ElectroWorld Košice

ElectroWorldAvion

DatartAvion

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej