ONLINE MAGAZIN

Insignia 785 PRO s atómovým základom

Insignia 785 PRO s atómovým základom -prvý tablet od spoločnosti GOCLEVER s procesorom Intel® Atom™
GOCLEVER pokračuje v rozvoji svojej rady tabletov s Androidom o veľkosti 7,85″ – tentokrát táto spoločnosť hrdo uvádza svoj tabletInsignia785 PRO s procesorom Intel Atom Z2580 2 GHz, ktorý zaisťuje ešte vyšší výkon a dlhší pracovný čas.

Nové procesory Intel® Atom™ súnavrhnuté pre mobilné aplikácie, kde sú hlavnými prioritami výkon a malý rozmer. Tento procesor bez námahy zvláda dokoncainajnáročnejšie hry, grafické efekty a taktiež video v rozlíšení HD. Garantuje taktiež nadpriemernú stabilitu pre aplikácie, ktoré sú vyhľadávanéužívateľmi z podnikateľskej sféry. Vďaka technológii Hyper-Threating môže nový dvojjadrový procesor Intel® Atom™ poskytovať výkon podobný procesorom štvorjadrovým.

„V posledných mesiacochzískavajú tablety so systémom Android nesmiernu obľubu – s istotou môžeme povedať, že tabletová revolúcia je v plnom prúde. A my sme na jej čele od samého začiatku a máme istotu, že naše produkty sa odlišujú od konkurencie svojimi inovatívnymi riešeniami a že určujeme nové trendy v segmentetabletov,” hovoríRomanPanek, viceprezident spoločnosti GOCLEVER.

„Dôkladne monitorujemepotreby užívateľov. Chceme dodávať produkty, ktoré naozaj užívatelia chcú – a zaznamenali sme veľa požiadaviek na produkty v konfigurácii s procesormi Atom. Preto sme urobili rozhodnutie používať najnovšie, vysoko výkonné a energiu šetriace procesory Intel,” doplňuje RomanPanek.

Tento tablet však nemá len silné “srdce”. Dalšou dôležitou vlastnosťou modelu Insiginia 785 PRO je jeho jedinečný displej 7,85″ s pomerom strán 4:3 a s rozlíšením 1024 x 768. Displej je postavený na technológii IPS, ktorá garantuje skvelú, ostrú kvalitu obrazu so živými farbami a široký pozorovací uhol. Pre prenos dát na displej je tento tablet vybavený grafickým procesoremPowerVR SGX544 apamäťou 1 GB DDR2 RAM. Vnútorná pamäť je 16 GB. Naviac môžu užívatelia rozšíriť ukladaciu kapacitu pomocou externých kariet microSD.Táto konfigurácia uľahčuje spracovávanie digitálneho obsahu pri prehliadaní webových stránok a zaisťuje, že akákoľvek hra alebo náročná aplikácia pôjdu plynule.

Tablet je ďalej vybavený modulom GPS a dodávaný s mapami Poľska, Slovenska a Českej republiky, čo z neho robí plne funkčnú navigáciu. Zariadenie pracuje na operačnom systémeAndroid 4.2.2 (JellyBean) a podporuje štandardy bezdrôtového displeja, čo umožňuje bezdrôtový prenos obrazu na veľkú televíznu obrazovku. Jednoducho pripojte adaptér  GOCLEVER AERODISPLAY k televízii a pohodlne si prehliadajte svoje fotografie a prehrávajte videá na veľkej televíznej obrazovke vo svojej izbe. Tablet je taktiež vybavenýdvomi objektívmi. Jeden na prednej strane s 2Mpix a druhý 5Mpix s autofokusom na strane zadnej.

Insignia 785 PRO je štíhle a ľahké zariadenie. Výška je 7,2 mm a važí iba 310 g. Moderný, strieborno modrý hliníkový rám vytvára dojem štýlovosti a zároveň robí prístroj odolnejším, pevnejším a robustnejším. Naši vývojári osadili tablet4600mAhbatériou, čo je dosť na 5 hodín intenzívneho používania.

Najnovší tablet od spoločnosti GOCLEVER je už teraz na trhu a doporučená koncová cena je EUR 210,-.Ako u ostatných tabletov GOCLEVER je na prístroj poskytovaná 2ročná záruka.

Vzhľadom k nejasnostiam, ktoré se týkajú správne písanej podoby značky GOCLEVER v online i offline médiách, by sme vás radi informovali, že výrobca uprednostňuje podobu GOCLEVER (prípadne Goclever), ktorá odpovedá i ochrannej známke.

Spoločnosť GOCLEVER poskytuje riešenia na poli spotrebnej elektroniky už viac než 8 rokov a ponúka tu najlepšiu hodnotu za vynaložené peniaze. Spoločnosť sa zameriava na všetkých, ktorý hľadajú technologicky vyspelé zariadenia s ľahkým používaním, ktoré sú konštruované na mieru európskym požiadavkám. Spoločnosť sa prezentuje vysoko konkurenčným prístupom k cenovej politike. Stratégia spoločnosti GOCLEVER je oceňovaná miliónmi užívateľov vo viac než 20 zemiach Európy i Ázie. GOCLEVER patrí medzi troch najvýznamnejších hráčov na trhu východnej a strednej Európy. Výroba prebieha v Shenzene, zataľ čo oddelenie výskumu a vývoja pracuje pod vedením tímu expertov z Európy. Tu se taktiež rozvíjajú nové projekty a navrhujú nové výrobky. Centrála GOCLEVER je v poľskom Poznani, pobočky sú v Českej republike, Slovensku, Rumunsku, Ukrajine, Rusku, Bielorusku a Taliansku. http://www.goclever.com

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej