ONLINE MAGAZIN

Čedok je späť na Slovensku

Čedok je späť na Slovensku, záujem o odlety z Bratislavy je obrovský

Novým country manažérom Čedoku pre Slovensko bude Juraj Sliacky

Odkedy cestovná kancelária Čedok oznámila svoj návrat na slovenský trh, tisíce Slovákov si zakúpilo svoju dovolenku pri mori s odletom z Bratislavy. Počas týchto dvoch mesiacov dominovali najmä pobytové zájazdy do Turecka, Albánska, Bulharska a na grécke ostrovy Kréta a Rhodos. Slováci mali záujem najmä o päťhviezdičkové a štvorhviezdičkové hotely s all inclusive, preferovali rodinné izby a ubytovanie na pláži. Čedok, jedna z najznámejších cestovných kancelárií s tradíciou od roku 1920, ponúka v tejto letnej sezóne deväť leteckých destinácií priamo z Bratislavy. Cestovatelia si svoje dovolenky môžu zakúpiť online alebo prostredníctvom viac ako 200 partnerských predajcov, pričom je dovolenkárom garantovaná uvedená konečná cena, a to aj v prípade zvýšenia cien paliva a emisií. 

„Dovolenkári zo Slovenska už našu cestovnú kanceláriu veľmi dobre poznajú, a od letnej sezóny ponúkneme 9 destinácií z Bratislavy  a ďalšie zájazdy. S cieľom naplniť cestovateľské sny pripravujeme v budúcnosti rozšíriť miesta aj odletov na ďalšie slovenské letiská a do niekoľkých mesiacov chystáme otvorenie kamennej prevádzky v Bratislave,“ predstavil Stanislav Zeman, generálny riaditeľ spoločnosti Čedok.

Klienti sa môžu počas dovolenky tešiť na maximálnu starostlivosť a overené služby Čedoku, teda servis česky alebo slovensky hovoriacich delegátov, kvalitné a široké portfólio hotelov pre všetky cieľové skupiny, rôzne druhy dopravy a stravovania, ale aj na výlety alebo detské kluby so zábavným programom pre najmenších cestovateľov. Najstaršia cestovná kancelária v regióne bude v rámci leteckej prepravy spolupracovať so spoločnosťami Smartwings, Air Cairo, Corendon Airlines a aj s Ryanairom. Čedok bude komunikovať s klientmi aj na slovenskom FacebookuInstagrame.

S návratom na Slovensko oznamuje Čedok aj nového country manažéra pre Slovensko, ktorým bude Juraj Sliacky Do Čedoku prinesie viac než 30 rokov skúseností v cestovnom ruchu. „Čedok je na Slovensku veľmi dobre známa cestovná kancelária a prešla veľmi dlhú a zaujímavú cestu. Dnes sa opätovne dostáva na pozície, ktoré mu právom patria a jeho prerod na modernú, flexibilnú a kreatívnu cestovnú kanceláriu s dôrazom na aplikovanie najmodernejších technológií do cestovného biznisu je mimoriadne impozantný. Tento zaujímavý vývoj oslovil aj mňa a budem sa snažiť prispieť mojimi skúsenosťami z cestovného ruchu a pomôcť Čedoku reetablovať sa na Slovensku a ponúknuť s celým tímom náročnému slovenskému klientovi bezchybný servis a skvelé dovolenkové zážitky,“ doplnil nový country manažér pro Slovensko Juraj Sliacky, ktorý nastupuje do Čedoku od februára. Za sebou má dlhoročnú prax v slovenských cestovných kanceláriách Hydrotour, Kartago tours a DER Touristik.

„Návrat cestovnej kancelárie Čedok na Slovensko je výbornou správou! Čedok má nielen dlhoročnú tradíciu, kvalitný servis, ale aj overené služby. Z nášho hľadiska sa otvárajú k dispozícii pre Slovensko zaujímavé destinácie, ktoré Slováci radi navštevujú. Záujem o cestovanie na Slovensku je citeľný a potvrdila to aj posledná letná sezóna. Vítame, že sa bude opäť pohodlne lietať z Bratislavy do destinácii akými sú Mallorca, Rhodos, Antalya a iné,“ dodal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Keketi.

Okrem priamych letov z Bratislavy si klienti zo Slovenska môžu rezervovať aj dovolenky s odletom z Brna alebo Ostravy. Vďaka výhodnému dopravnému spojeniu zo Slovenska na moravské regionálne letiská môžu spoznať aj jedinečné destinácie ako Fuerteventura, Tenerife, grécky ostrov Thassos alebo Madeira. Pre záujemcov o exotickú dovolenku v ďalších destináciách má Čedok ponuku priamych letov Dreamlinerom z Prahy. Klienti si môžu vybrať aj zo zájazdov vlakom, autobusom aj autom, od Maďarska, Rakúska po Českú republiku. Môžu vyskúšať kúpeľné pobyty v kúpeľoch Harkány alebo navštíviť Budapešť. V Chorvátsku si môžu užiť vlakom dovolenku na Jadrane. Cestovatelia môžu tiež vyskúšať aj najobľúbenejšie poznávacie zájazdy v Turecku, Albánsku alebo predĺžené víkendy v európskych hlavných mestách, napríklad v Paríži.

 

Prehľad destinácií Čedoku s odletmi z Bratislavy:

 

Destinácia               Krajina                   Letecká spoločnosť

Burgas                         Bulharsko                   Smartwings
Kréta/Heraklion          Grécko                        Smartwings
Rhodos                        Grécko                        Smartwings
Mallorca                      Španielsko                  Smartwings
Tirana                          Albánsko                     SmartwingsP
Hurghada                    Egypt                           Air Cairo

Marsa Alam                 Egypt                           Air Cairo

Antalya                        Turecko                       Corendon Airlines

Malta                           Malta                          Ryanair

Všetky zájazdy s odletom alebo odchodom zo Slovenska a ďalšia rozšírená ponuka od Čedoku sú v predaji na webovej stránke www.cedok.sk s možnosťou platby priamo v eurách, online na najväčších cestovných portáloch Invia.sk, Zajazdy.sk či Pelikan.sk alebo u viac ako 200 ďalších partnerských predajcov.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej