ONLINE MAGAZIN

Najlepšie produkty Honor, ktoré si môžete zaobstarať na čierny piatok

Značka Honor bola vždy známa svojimi kvalitnými a cenovo dostupnými produktmi. A tento čierny piatok ponúka úžasné ponuky na svoje špičkové produkty! Ak si chcete zaobstarať nový telefón, notebook alebo napríklad chytré hodinky, určite sa pozrite na tieto ponuky!
V tomto blogu preberieme 6 najlepších produktov Honor, ktoré by ste si mali zaobstarať na Čierny piatok.

6 najlepších produktov Honor pre Black Friday

Honor X8 5G
Tento smartfón Honor s podporou 5G je skvelou voľbou, ak hľadáte rýchlosť a funkčnosť. Vďaka systému trojitého 48Mpx fotoaparátu, výkonnému procesoru a 24hodinovej výdrži batérie, Honor x8 5g určite zapôsobí. Tento elegantný a štýlový smartfón je ideálny pre každého, kto hľadá vysoko kvalitné zariadenie za dostupnú cenu. Vďaka jeho špičkovým špecifikáciám si môžete vychutnať všetky svoje obľúbené aplikácie a hry v ohromujúcej čistote a detailoch. Ak si teda tento čierny piatok kupujete nový telefón, nenechajte si ujsť tieto neuveriteľné ponuky Honor X8 5G!

HONOR MagicBook 15
HONOR MagicBook 15 vybavený mobilným procesorom AMD RyzenTM 5 5500U a grafickou kartou AMD RadeonTM zvyšuje výkon pri viacerých úlohách a poskytuje vynikajúcu energetickú účinnosť aj možnosti spracovania grafiky. Má tiež kompaktné a ľahké telo, takže sa ľahšie prenáša, či už ste na cestách alebo v kancelárii. To vám pomôže pri komplexných kancelárskych potrebách, každodennom živote, učení aj zábavnom využití. Či už ste študent, podnikateľ alebo niekto, kto jednoducho potrebuje spoľahlivý notebook pre každodenné úlohy, je to ideálna voľba.

HONOR Pad 8
Tento 12-palcový tablet HONOR s celoplošným displejom 2K, ktorý má o tretinu väčšiu viditeľnú plochu ako bežné 10,4-palcové tablety, s pomerom strán obrazovky až 87 % pre vizuálny pôžitok na úrovni vlajkovej lode. Okrem toho osem reproduktorov stereofónneho priestorového zvuku s príjemným ponorením do výšok a basov prináša do tabletu symfóniu. Zvuková scéna je automaticky a inteligentne rozpoznávaná, čo vám umožní vychutnať si optimalizovaný zážitok z počúvania. Je vybavený úplne novým rozvrhnutím pracovnej plochy Magic UI 6.1 s prehľadnými kartami plochy a prístupom k veľkým zložkám jedným dotykom. Či už ho potrebujete na čítanie elektronických kníh, sledovanie videí, alebo dokonca na prácu s dokumentmi, tento všestranný tablet všetko rýchlo zvládne.

Kúzlo hodiniek Honor Watch
Hodinky HONOR MagicWatch s duálnym satelitným systémom určovania polohy presne zaznamenávajú rýchlosť a trasu pri behu, chôdzi alebo jazde na bicykli. Okrem toho môžete svoje zápästie používať ako telefón a zostať v spojení s priateľmi, kolegami a blízkymi priamo na zápästí. Vstavaný reproduktor a mikrofón sú ideálne pre rýchle rozhovory s možnosťou bezproblémového prepnutia na smartfón HONOR v prípade potreby. Vďaka elegantnému dizajnu a pokročilým funkciám na sledovanie kondície vám tieto chytré hodinky uľahčia udržiavať sa vo forme a zároveň zostať v spojení. Či už ste športovec, nadšenec do zdravia, alebo len hľadáte štýlový doplnok, hodinky Honor Watch Magic sú ideálnou voľbou.

Slúchadlá HONOR Earbuds 2 Lite
Tieto bezdrôtové slúchadlá sú ideálne pre každého, kto rád počúva hudbu na cestách. Vďaka svojej ľahkej a pohodlnej konštrukcii a pôsobivej kvalite zvuku sú skvelou voľbou pre každého milovníka hudby. Slúchadlá Honor vám umožnia ponoriť sa do hudby a vychutnať si čistý, detailný a nádherný osobný hudobný svet. Pokiaľ teda hľadáte kvalitné slúchadlá za dostupnú cenu, určite si Honor Earbuds 2 Lite prezrite!

HONOR Band 6
Honor Band 6 vám umožní zostať v spojení s ostatnými a zároveň ľahko plniť vaše fitness ciele. Tento produkt sa môže pochváliť 14-dňovou výdržou batérie, 10 profesionálnymi tréningovými režimami a možnosťou prispôsobiť si ciferník hodiniek podľa svojej nálady. Je navrhnutý tak, aby bol ľahký, takže si ho môžete ľahko vziať kamkoľvek so sebou, má zabudovaný inteligentný 24-hodinový monitor srdcového tepu a celodenný monitor hladiny kyslíka v krvi a je možné ho bez problémov prepojiť s ďalšími zariadeniami. Či už ste náruživý športovec, alebo sa len snažíte zlepšiť kondíciu, Honor Band 6 splní všetky vaše požiadavky.

Záver
Hľadáte najlepšie produkty Honor, ktoré si môžete zaobstarať tento čierny piatok? Či už si chcete zaobstarať nový smartphone, notebook, chytré hodinky, slúchadlá alebo tablet, čaká na vás množstvo skvelých ponúk a zliav. Od modelu X8 s podporou 5G až po výkonný MagicBook 15 a elegantné hodinky Watch Magic – každý si tu nájde niečo pre seba. Nenechajte si preto ujsť tieto neuveriteľné úspory od spoločnosti Honor!

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej