ONLINE MAGAZIN

Ktoré aquaparky navštíviť počas zimných mesiacov?

Mrazivé počasie a pol metra snehu. To je predstava ideálnej dovolenky pre väčšinu milovníkov chladnejších mesiacov. S príchodom zimného počasia však letné radovánky končiť nemusia ani pre tých z vás, ktorí pred zimnou lyžovačkou preferujú zábavu vo vodných parkoch. Väčšina slovenských aquaparkov má totiž svoje brány otvorené celoročne.

Jedným z najobľúbenejších a najznámejších aquaparkov na Slovensku je bezpochyby Aquapark Tatralandia. Ako už prezrádza názov, nájdete ho priamo medzi Nízkymi a Západnými Tatrami. Výhľady na okolité vrchy sú bezpochyby jedným z hlavných plusov, ktoré návštevníkov pri príchode očaria. Tatralandia sa nachádza na okraji mesta Liptovský Mikuláš a okrem termálnej vody sa tu okúpete aj v bazénoch napustených vodou morskou. Ak by vám počas zimných mesiacov predsa len bola stále zima, ohriať sa môžete v modernom Keltskom svete so saunami akéhokoľvek druhu.

Tip na ubytovanie: V blízkosti Tatralandie si môžete rezervovať váš nocľah prostredníctvom katalógu ubytovanie Liptovský Mikuláš.

Zdroj: www.tatralandia.sk

Tatralandia však nie je jediným aquaparkom na Liptove. Okrem nej tu nájdete nemenej známy Vodný park Bešeňová, ktorý je takisto otvorený celoročne. Zábavu si užijete s celou rodinou v 9 bazénoch či 7 tobogánoch, ktorých počet sa počas letných mesiacov takmer zdvojnásobuje. Ak však patríte do skupiny ľudí preferujúcich saunový relax, odporúčame vám dobiť si novú energiu počas niektorého z pravidelných saunových rituálov vo Wellness centre Harmónia.

Tip na ubytovanie: Možností ubytovania v obci Bešeňová je naozaj veľmi veľa. Stránka ubytovanie Bešeňová vám ponúkne široký výber, z ktorého si vyberiete presne podľa Vašich požiadaviek.

Zdroj: www.besenova.com

Dokonalú zábavu v aquaparku môžete zažiť aj neďaleko slovensko-českých hraníc pri obci Pasohlávky na Južnej Morave. Tento región je domovom najmodernejšieho vodného parku v Českej republike – Aqualandu Moravia. Jednou z jeho najväčších výhod je liečivá minerálna voda z Mušova, ktorá je v bazénoch napustená. Určite však treba vyzdvihnúť aj dva saunové wellness svety – Pálava wellness a Forum Romanum.

Tip na ubytovanie: Širokú škálu možností ubytovania nájdete na stránke ubytování Pasohlávky.

Vydajte sa za zábavou v aquaparkoch aj počas zimných mesiacov a doprajte si letnú zábavu plnú termálnej vody, saunovania a nezabudnuteľných zážitkov.

Fotografia na titulke: Zdroj: www.besenova.com

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej