ONLINE MAGAZIN

Z Hlavnej stanice priamo na letisko Schwechat so Slovak Lines

Odteraz sa dostanete na medzinárodné letisko Schwechat ešte pohodlnejšie a rýchlejšie. Spoločnosť Slovak Lines rozširuje svoju vlajkovú autobusovú linku na Schwechat o novú nástupnú zastávku priamo pred Hlavnou železničnou stanicou v Bratislave s medzizastávkou na Einsteinovej ulici.

Slovensko sa opäť hýbe na všetky svetové strany a vyráža objavovať svet či na dovolenku v zahraničí bez obmedzení. Slovenský autobusový dopravca Slovak Lines zareagoval nielen navýšením pravidelných spojov na letisko Schwechat. Po novom budete môcť nastúpiť na ich spoj už aj priamo na Hlavnej železničnej stanici v Bratislave hneď po vystúpení z vlaku. Už sa nemusíte premiestňovať centrom mesta na Autobusovú stanicu Nivy či pod Most SNP.

6-krát denne z dvoch nových zastávok

Nový priamy spoj, na ktorý si už teraz môžete kúpiť lístok, štartuje 27. júna 2022. Bude odchádzať z Hlavnej stanice z nástupiska „G“ 6-krát denne o 8:45, 10:45, 12:20, 14:45, 16:45 a 22:45 hod. A čo je najlepšie, tieto časy sú starostlivo zvolené tak, aby ideálne nadväzovali na najviac vyťažené príchody IC vlakov a rýchlikov z celého Slovenka.

Nová trasa aj medzizastávka

Komfortný autobus Setra vás odvezie na letisko Schwechat priamo z Hlavnej stanice po úplne novej trase mestom. Vďaka tomu mohla pribudnúť nová nástupná zastávka na Einsteinovej ulici na zastávke MHD pri výstavisku Incheba. Svoju cestu do Rakúska si tak v rámci Bratislavy môžete naplánovať ešte pohodlnejšie a flexibilnejšie.

Lístok najlepšie online

Svoj lístok si najjednoduchšie a vždy najlacnejšie zakúpite online na www.slovaklines.sk/sk/letisko-vlakom. Využiť na to môžete či už priamo web Slovak Lines alebo ich praktickú mobilnú aplikáciu, s ktorou máte svoj lístok vždy poruke. A v prípade potreby ho môžete jednoducho stornovať najneskôr 15 minút pred plánovaných odchodom spoja.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej