ONLINE MAGAZIN

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro sú dokonalým spoločníkom na cesty

Huawei Watch GT 3 Pro sú absolútnou novinkou medzi smart hodinkami, pričom rozširujú už veľmi dobre známu a v našich končinách populárnu sériu Watch GT. Okrem špičkového dizajnu, luxusných materiálov a množstva ciferníkov sa pýšia aj skvelou výdržou batérie. Na jedno nabitie totiž vydržia až 14 dní. A práve výnimočná výdrž – okrem ďalších vychytávok – ich predurčuje k úlohe ideálneho asistenta počas ciest.

 Nielen prémiový dizajn a luxusné spracovanie

 U Huawei Watch GT 3 Pro si môžete vybrať z dvoch verzií. Dámska verzia pôsobí elegantným a minimalistickým dojmom. Je vyrobená z bielej keramiky a jej luneta je zdobená zlatými detailmi. Pánska verzia je z titánu a disponuje odolným zafírovým sklíčkom, ktoré len tak nepoškriabete. Okrem iného novinka prináša používateľom možnosti výberu dizajnu rozhrania, špičkových materiálov, veľkostí displeja, rôznych farieb a štýlov ciferníkov. Práve tieto funkcie robia z týchto šikovných hodiniek dokonalý módny, ale zároveň aj praktický doplnok, ktorý vás nikdy nenechá v štichu.

Podobnosť s klasickými hodinkami čisto náhodná?

Na Huawei Watch GT 3 Pro si zvyknete natoľko, že ich nebudete chcieť dávať dole ani počas nabíjania. Presne na to Huawei pri výrobe myslel. Najväčšou prednosťou Watch GT 3 Pro je totiž bezpochyby výdrž batérie. S týmito hodinkami sa vám nestane, že by sa vám zrazu počas dňa vybila batéria. Vydrží totiž na jedno nabitie až 14 dní.

Páni, čaká vás náročná pracovná cesta a nechcete, aby vám nabíjačka zbytočne zaberala miesto v kufri? S Watch GT 3 Pro v titánovej verzii vám baterka vydrží po celú pracovnú cestu. Pri intenzívnom používaní sa síce výdrž zníži na 8 dní, ale aj tak ide o impozantný výsledok.

Dámska keramická verzia Watch GT 3 Pro má tiež prekvapivú výdrž na to, ako krehko a subtílne tieto hodinky na prvý pohľad pôsobia. Na jedno nabitie vydržia celých 7 dní. Ak vám predsa len “dôjde šťava”, siahnete po bezdrôtovej nabíjačke v balení, ktorá aktuálne ponúka o 30% rýchlejšie nabíjanie v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi.

Všetky verzie hodiniek sú dostupné v ponuke maloobchodných predajcov. Cena Huawei Watch GT 3 Pro na Slovensku začína od 379 eur. Do 19. júna je možné získať hodinky v špeciálnej ponuke. Pánsky variant Huawei Watch GT 3 Pro (46 mm) je dodávaný s bonusom v podobe Huawei Watch GT 2 (46 mm), dámsky variant Huawei Watch GT 3 Pro (43 mm) je dodávaný s bonusom v podobe slúchadiel Huawei Freebuds Lipstick.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej