ONLINE MAGAZIN

Amazfit predstavuje nové outdoorové hodinky T-Rex 2. Majú extra dlhú výdrž batérie, vylepšenia sa dočkalo aj GPS

Hodinky T-Rex 2 sú novou verziou svojich predchodcov. Majú väčší a jasnejší displej, výdrž batérie dlhých 24 dní počas bežného režimu používania a extrémne presnú GPS. Práve navigačný systém sa dočkal najväčších vylepšení. Nový model prešiel pätnástimi záťažovými armádnymi testami a obľúbia si ho predovšetkým milovníci outdooru a vonkajších športov.

Pre každé dobrodružstvo

Model T-Rex 2 podporuje milovníkov turistiky, lezcov, trailových bežcov a ďalších dobrodruhov, aby preskúmavali nové trasy a terény vďaka vylepšenému navigačnému systému a zaznamenávaniu polohy v reálnom čase. Jednoducho pre všetkých, ktorých prioritou je presnosť pri sledovaní polohy. Zariadenie zároveň umožňuje navoliť si najkratšiu priamu trasu späť do východiskového bodu mapovanej cesty. Tí, ktorí chcú preskúmať nové výšky a neprebádané oblasti, ocenia zabudovaný barometrický výškomer a kompas. Vďaka novej funkcii umožňujúcej import trás si môžu používatelia vložiť vopred vybranú trasu priamo do hodiniek a využívať počas cesty intuitívnu navigáciu. Dvojpásmový systém s podporou piatich satelitov zaisťuje okrem iného presnejšiu lokalizáciu.

 

Ultra dlhá životnosť batérie a pridané športové režimy dosahujúce nové limity

Model T-Rex 2 sa pýši extra dlhou výdržou batérie, ktorá predstavuje až 24 dní za bežného režimu používania, 10 dní náročného používania alebo 45 dní v rámci režimu úspory batérie. Hodinky disponujú viac ako 150 športovými režimami, do ktorých teraz spadá aj triatlon, poľovníctvo, rybárčenie, golf a surfovanie a vyhodnocuje ich pokročilá analýza tréningov. Vodeodolnosť do 10 ATM zaručuje to, že je možné potápať sa do hĺbky až 100 metrov, na meranie sa teda môžu spoľahnúť aj milovníci extrémnych vodných športov.

24-hodinový monitoring zdravia

Hodinky disponujú funkciami v rámci šesťdiódového systému BioTracker, vďaka ktorému zvládajú komplexne monitorovať zdravie 24 hodín denne. Užívatelia môžu získať svoje dáta kedykoľvek jedným kliknutím. Prístroj sleduje napríklad srdcový tep, saturáciu kyslíka v krvi, úroveň stresu a ďalšie. Tieto údaje sú následne vyhodnocované individuálne pre každého používateľa.

Odolnosť vo vnútri aj navonok

Model T-Rex 2 funguje v extrémnom chlade do -30 , ale aj horúčave do 70 . Je pripravený na podmienky ľadového dažďa pri ľadovcoch, vlhka v pralese aj prašného prostredia v skalách a svojich majiteľov prevedie každým dobrodružstvom.

Dizajn inšpirovaný prírodou

Vzťah k prírode je definovaný štvorfarebnou paletou, v ktorej budú hodinky k dispozícii: Astro Black & Gold, Ember Black, Wild Green a Desert Khaki. Každá z nich reprezentuje prírodu či nejakú jej časť a divokosť. Pri návrhu sa myslelo aj na štýlový dizajn, pevnú štruktúru a vytrvalosť. Model T-Rex 2 disponuje 1,39 palcov veľkým HD AMOLED displejom zaisťujúcim vizuálny zážitok s 326 ppi, svietivosť siaha až k hodnote 1 000 nit. Vďaka tomu je displej skvele viditeľný – ako pod nočnou oblohou, tak pod priamym slnkom. Samotná konštrukcia hodiniek je z pevného materiálu a spĺňa 15 náročných vojenských štandardov. Bezpečné upevnenie na zápästie zaisťuje silikónový remienok z materiálu šetrného ku koži, ktorý je navrhnutý tak, aby ho bolo možné meniť za iné remienky so šírkou 22 milimetrov.

Hodinky Amazfit T-Rex 2 budú v predaji na oficiálnych stránkach značky Amazfit.cz a cez vybraných partnerov od 27. júna za cenu 229,90 €. Ďalšie informácie nájdete na https://www.amazfit.cz/.

 

 

O Zepp Health Corporation (NYSE: ZEPP)

Zepp Health je popredný svetový vývojár inteligentných zdravotníckych technológií, ktorého poslaním je prepojiť zdravie s technológiou. Od svojho založenia v roku 2013 spoločnosť Zepp Health vyvinula platformu vlastnej technológie vrátane čipov AI, biometrických senzorov, dátových algoritmov a operačných systémov, ktoré poháňajú rozširujúci sa rad inteligentných zdravotníckych zariadení pre spotrebiteľov, služby analýzy údajov pre zdravie obyvateľstva a priemyselnú medicínu – technológie na diagnostiku a poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Zepp Health je jedným z najväčších globálnych vývojárov inteligentných nositeľných zariadení pre zdravie a fitness zariadení pre spotrebiteľov, ktorým bolo v roku 2020 dodaných až 46 miliónov kusov. Spoločnosť Zepp Health Corp. sídli v Hefei v Číne, s americkými prevádzkami, Zepp Health USA, so sídlom v Cupertine v Kalifornii.

 

O spoločnosti Amazfit
Spoločnosť Amazfit je popredná svetová značka chytrej nositeľnej elektroniky, ktorá ponúka široké portfólio produktov vrátane chytrých hodiniek a náramkov, slúchadiel TWS, zdravotných a fitness zariadení, medzi ktoré patria chytré bežecké pásy a chytré váhy s telesnou analýzou. Podstatou značky je Up Your Game (zlepši svoju hru) a povzbudzujeme užívateľov, aby žili podľa svojich vášní a slobodne vyjadrovali svojho aktívneho ducha. Amazfit je značka vo vlastníctve spoločností Zepp Health, ktorá od roku 2014 dodala viac ako 100 miliónov zariadení a ktorej produkty sú dostupné vo viac ako 90 krajinách a oblastiach. Ďalšie informácie nájdete na webe www.amazfit.cz

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej