ONLINE MAGAZIN

Novinka! Spoznajte bezlaktózovu ovsenú kašu od Dr. Oetker, pretože prirodzenosť je trendy. 

Doprajte si zdravú pauzu kedykoľvek počas dňa a potešte svoje chuťové poháriky bezlaktózovou novinkou, ktorá pribudla do úspešného radu kaší Dr. Oetker. Ovsené kaše vám dodajú potrebnú energiu a vitalitu počas celého dňa. Pripojte k tomu dostatok pohybu na čerstvom vzduchu a prospejete tak nielen svojmu telu, ale aj mysli!

Kvalitná a zdravá pauza plná energie 

Prirodzenosť sa dnes nosí! Spoznajte trendy novinku – Ovsená kaša Natural Ľaň, chia Dr. Oetkerbezlaktózovej kvalite vyrobenú z prvotriednych surovín. 

Poteší a zároveň si vaše srdcia získa: 

    • Vyvážená receptúra s obsahom 76% celozrnných ovsených vločiek a 9% semienok (ľanových a chia). 
  •  Nízky obsah soli a cukru. 
  •  Vysoký obsah zdraviu prospešnej vlákniny a inulínu.

Naviac, ovsené vločky obsahujú beta-glukány, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok pozorujeme už pri konzumácii 3 g beta-glukánov z ovsa denne. 1 balenie Ovsenej kaše Dr. Oetker obsahuje približne 1,2 g beta glukánov. 

Neobsahuje laktózu, pridanú soľ, glukózový sirup ani fruktózu, stabilizátory a emulgátory či pridané arómy alebo ochucovadlá. 

Praktické „jednoporciové“ balenie umožňuje mať ovsenú kašu vždy poruke. Stačí 150 ml horúcej vody, zamiešať, nechať odstáť 3-5 minút a výborná pochúťka je pripravená. 

Vyskúšajte ju kombinovať s čerstvým ovocím alebo rôznymi druhmi orechov. Fantázii sa medze nekladú! 

Odporúčaná maloobchodná cena Ovsená Natural Ľan, chia Dr. Oetker 54 g:  0,42  

Dr. Oetker myslí na vaše zdravie! Ponorte sa s nami do sveta ovsených kaší a vyberte si z nich podľa svojich zvyklostí alebo momentálnej chuti!

Máte radi elegantnú klasiku? Ochutnajte Ovsenú kašu Vanilka, ktorá obsahuje až 72 % kvalitných celozrnných ovsených vločiek a extrakt z pravej vanilky pre prírodnú a vyváženú chuť tradičnej ovsenej kaše. Ovsená kaša je zdrojom vlákniny a beta-glukánov, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri konzumácii 3 g beta-glukánov z ovsa denne. 1 balenie Ovsenej kaše Dr. Oetker obsahuje cca 1,2 g beta-glukánov. S nízkym obsahom soli a cukru. Neobsahuje glukózový sirup a palmový tuk.

Pre milovníkov podmanivej čokoládových chuti tu je obľúbená Ovsená kaša čokoláda, ktorá obsahuje 63 % kvalitných celozrnných ovsených vločiek a kúsky horkej čokolády, ktoré sa dokonale rozplynú na vašom jazyku. Ovsená kaša je zdrojom vlákniny a beta-glukánov, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri konzumácii 3 g beta-glukánov z ovsa denne. 1 balenie Ovsenej kaše Dr. Oetker obsahuje cca 1,2 g beta-glukánov. S nízkym obsahom soli a cukru. Neobsahuje glukózový sirup a palmový tuk.

 

 

Dokonalý chuťový zážitok garantuje aj odvážna Ovsená kaša Jablko, škorica so 70 % obsahom kvalitných celozrnných ovsených vločiek, s kúskami sladkých sušených jabĺk a škorice, ktorá je zdrojom antioxidantov. Ovsená kaša je zdrojom vlákniny a beta-glukánov, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri konzumácii 3 g beta-glukánov z ovsa denne. 1 balenie Ovsenej kaše Dr. Oetker obsahuje cca 1,2 g beta-glukánov. S nízkym obsahom soli a cukru. Neobsahuje glukózový sirup a palmový tuk. 

 

Nezabudnite, že súčasťou zdravého životného štýlu je nielen rôznorodá strava, ale aj aktívny pohyb a pozitívne myslenie  

Prajeme vám príjemné chvíle plné energie a dobrú chuť! 

Viac informácií, skvelé recepty a celý sortiment ovsených a ryžových kaší              

Dr. Oetker nájdete na www.oetker.sk

 

Mohlo by vás zaujímať:

Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej