ONLINE MAGAZIN

Zistite, prečo sa vám oplatí navštíviť naše najkrajšie luxusné kúpele

Oddýchnuť si a stráviť chvíľu vo svojej malej bubline, ďaleko od stresu, dnes môžete nielen na dovolenke v exotickom rezorte, ale aj termálnych kúpeľoch. Je to ideálne riešenie na relax a my vás o tom presvedčíme.

V súčasnosti je väčšina ľudí obyvateľmi veľkých miest, ktorí žijú neskutočne rýchlym a dynamickým životným štýlom. Moderný človek je počas dňa neustále v kolobehu udalostí, záležitostí, problémov a starostí.

V dôsledku toho sa telo opotrebuje a unaví. Na doplnenie životných zásob a energetického potenciálu je potrebné z času na čas skutočne relaxovať. Koniec koncov, od toho závisí nielen obnovenie pracovnej kapacity, ale aj zdravie vo všeobecnosti.

Ideálnou možnosťou na riešenie tohto problému sú SPA procedúry, ktoré môžete absolvovať v luxusných kúpeľoch v Turčianskych Tepliciach.

Dáte si príjemnú pauzu od všetkého zhonu a stresu

Niekedy je toho na nás naozaj veľa a je potrebné uniknúť z každodenného života, na chvíľu sa nadýchnuť čerstvého vzduchu a umožniť telu relaxovať. No a práve na tieto účely nie je nič lepšie ako návšteva tohto typu zariadenia, kde sa robí všetko pre to, aby ste sa cítili dobre, počnúc prostredím až po služby.

Vaše pohodlie zaistí starostlivý personál

Niekedy je fajn nechať sa viesť a na nič nemyslieť! Kúpele sú na to ideálne, pretože pri vašom príchode personál urobí všetko pre to, aby ste si dokonale oddýchli od akejkoľvek činnosti.

Budete rozmaznávaní

Starostlivosť, ktorá je vám v týchto termálnych kúpeľoch k dispozícii, vám poskytne dokonalý pocit pohody. Vyberte si na plánovanom kúpeľnom pobyte tie služby a procedúry, ktoré vás najviac zaujímajú, ako je napríklad masáž tváre, tela, chodidiel alebo hlavy a uvidíte, že vaše telo sa vám odvďačí príjemnými pocitmi a väčšou energiou. Vyskúšajte aj liečbu vodou, ktorá je bohatá na liečivé pramene termálnej vody.

Takáto procedúra je ideálna aj na zlepšenie krvného obehu. Para z termálneho prameňa tiež vyčistí vaše póry a odstráni toxíny a nečistoty.

Na záver to najdôležitejšie. Termálne kúpele sú veľmi cenovo dostupný spôsob, ako si zlepšiť duševnú a fyzickú kondíciu vo veľmi krátkom čase. Tak sa o tom presvedčte a uvidíte, že efekt uvoľnenia a kompletného relaxu tela sa dostaví.

Zdroj obrázka: New Africa/Shutterstock.com

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej