ONLINE MAGAZIN

Spoznajte mesto Púchov lepšie aj vďaka príjemnému ubytovaniu

Milujete cestovanie a nestihli ste ešte spoznať všetky zaujímavé miesta našej krajiny? V tom prípade máme pre vás jeden dobrý tip. Zoznámte sa s mestom v trenčianskom kraji, v ktorom môžete nájsť veľa priestoru pre zábavu, relax a kultúrne vyžitie.

Mesto, kde sa dá dobre najesť, absolvovať turistiku a oddýchnuť si v moderne zariadenom penzióne.

Kde sa mesto Púchov nachádza?

V minulosti jedno z najkrajších miest Slovenska nájdete na strednom Považí, medzi riekou Biela voda a  Váh. Mesto sa nachádza v blízkosti hraníc s Českou republikou, takže výlet si môžete predĺžiť a zamieriť až za hranice.

Zaujímavosti mesta, ktoré sa oplatí vidieť

V prvom rade je pre mnohých lákadlom Vodná nádrž Nosice a v jej blízkosti Kúpele Nimnica, kde sa môžete zrelaxovať vďaka mnohým príjemným liečebným procedúram. Ak milujete históriu, môžete zamieriť na Púchovskú skalu alebo do pamätnej izby v obci Dohňany. Oplatí sa navštíviť aj najstarší Župný dom neďaleko ktorého sa nachádza park.

Pre turistov je možnosť navštíviť 21,5 metrov vysokú „Rozhľadňu Púchovskej doliny“ v obci Dohňany. Prípadne si môžete urobiť výlet do Manínskej tiesňavy alebo na Kohútku.

Ubytovanie v penzióne Sisi

Krásne výhľady, zaujímavé informácie a prechádzky po okolí Púchova a doliny vás môžu poriadne unaviť. Pre tieto prípady si je preto lepšie rezervovať moderné, pohodlné, lacné a pekné ubytovanie.

Penzión Sisi takýmto  komfortným ubytovaním v Púchove rozhodne je a spĺňa všetky podmienky pre váš relax. Rezervácia je jednoduchá, k dispozícii máte parkovanie, Wi-Fi a všetky základné služby.

V nejednej reštaurácii si môžete vychutnať viaceré kulinárske pokrmy a opojiť telo dobrým vínkom či lahodnou kávou. Aj od dobrého ubytovania predsa závisí vaše pohodlie na dovolenke, tak si ho pri návšteve Púchova poistite nádherným Penziónom Sisi.

Zdroj obrázka: penzionsisi.sk

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej