ONLINE MAGAZIN

Nevyhnutné, pohodlné a štýlové doplnky pre dovolenku bez stresu

Pri príprave na dovolenku je potrebné zvážiť niekoľko vecí. Nielen zvolená destinácia, ale aj rôzne doplnky predsa zaisťujú na každom jednom výlete naše dokonalé pohodlie a relax.

Ktoré veci majú tú úžasnú schopnosť zvýšiť na dovolenke váš komfort?

Pohodlné tenisky na platforme

Žiadna dovolenka sa bez pešej chôdze nezaobíde. Aj keď sa budete do cieľovej destinácie alebo za zaujímavou atrakciou prepravovať autom alebo lietadlom, priamo v rezorte sa s okolím najlepšie zoznámite pomalou chôdzou.

No a práve na tú sa je najlepšie pripraviť kvalitnou a pohodlnou obuvou, ktorou by mohli byť zároveň aj štýlové tenisky na platforme. Ide o obuv, ktorá sa o vaše chodidlo a príjemné kroky na krátkej alebo dlhej ceste postará do posledného detailu a zároveň to vyzerá vkusne.

Hodia sa k akémukoľvek outfitu a jednoducho sa udržiavajú v čistote. Nezabudnite si ich preto pred cestou obuť alebo pribaliť do kufra.

Doplnky do auta

Priestor, ktorý je v aute k dispozícii, je zvyčajne veľmi obmedzený. Dostatočný dôvod na to, aby bol váš výlet na dovolenku o niečo pohodlnejší pomocou niekoľkých užitočných vecí. Pomôže napríklad ochrana pred slnkom s funkciou závesu alebo držiakom na fľašu .

Určite oceníte aj koberčeky do auta z odolnej gumy alebo vaničky do kufra, vďaka ktorým bude v aute väčší poriadok.

Niečo na zábavu

Rodičia vedia, že výlet na prázdniny sa môže zmeniť na nočnú moru, ak sa deti na zadnom sedadle začnú nudiť (zvyčajne asi po 15 minútach). Zbierka cestovateľských hier, podložka na kreslenie do auta alebo dokonca tablet vám jazdu s deťmi veľmi dobre uľahčia.

Noste dezinfekciu v kabelke

Tá je dnes veľmi dôležitá, preto nie je na škodu, ak máte vo svojej dostatočne veľkej a novej kabelke  dezinfekciu na ruky. Tento základ dnes musí sprevádzať všetky vaše kroky!

Zdroj obrázka: Alena Ozerova/Shutterstock.com

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej