ONLINE MAGAZIN

Marketing spoločnosti Axis Communications v strednej a východnej Európe má na starosti Lenka Peřinová

Na pozícii Marketing Coordinator spoločnosti Axis Communications pre región strednej a východnej Európy nastupuje Lenka Peřinová (30).

Bude zodpovedná za riadenie a koordináciu všetkých marketingových aktivít spoločnosti v Česku, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a štátoch bývalej Juhoslávie. Tieto aktivity zahŕňajú samostatné marketingové projekty, ako aj projekty zdieľané s distribútormi a inými partnermi, propagáciu partnerského programu spoločnosti Axis, organizáciu podujatí a školení, ako je napríklad Axis Akadémia, a s tým súvisiaca komunikácia.

Lenka Peřinová prichádza do českej pobočky Axis zo spoločnosti NETIO Products, kde pôsobila na pozícii marketingovej manažérky. Je absolventkou NEWTON University v Prahe a vo voľnom čase sa rada venuje turistike a pestovaniu izbových rastlín.

Mohlo by vás zaujímať:

Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej
Architektúra Automobily Business Cestovanie Film Gastronómia Náš tip outdoor

Slovak Lines 5 2022

Najnovšie vydanie In Drive magazínu je opäť v distribúcii.  

Čítať ďalej
Business

Najdrahší diamant sveta za 73 miliónov euro našli v Botswane

Svet má nový rekord. Je ním impozantná „Ružová hviezda“ – 59,6 karátu vážiaca diamant, ktorý bol vydražený začiatkom roku 2017 v hongkonskej aukčnej sieni Sotheby’s. Za ružový exemplár pomenovaný Pink Star zaplatil jeho nový majiteľ cez 73 000 000 euro. Vojna diamantov Diamant Pink Star ukradol prvenstvo modrému diamantu Oppenheimer Blue, ktorý bol v máji […]

Čítať ďalej