ONLINE MAGAZIN

Vyrazte do akcie jedine s kvalitnou outdoorovou kamerou

Sú okamihy, ktoré sa neopakujú.

Či už ide o zážitky z pohodovej dovolenky pri mori alebo o adrenalínovú výpravu do hôr, jedno zostáva spoločné, chceme si uchovať čo najvernejšie spomienky.
Väčšina z nás potom siahne po mobilnom telefóne a jednoducho fotí a natáča. Kto ale raz spoznal výhody outdoorovej kamery, ten môže potvrdiť, že ako málo stačí na to, aby sa záznam priblížil realite.

Kúzlo outdoorovej kamery spočíva predovšetkým v jej odolnosti. V podstate s ňou môžete natáčať a fotiť v situáciách a podmienkach, kde by sa váš mobilný telefón alebo fotoaparát len ​​ťažko dal použiť. Väčšina aktuálnych kamier pritom ponúka jednoduché prepojenie s chytrým telefónom a tak ho tento malý prístroj zastúpi v situáciách, ako je to potrebné – potápanie, jazda na snowboarde alebo túra v extrémnom počasí. Jednou z takýchto akčných kamier je LAMAX W7.1.

A čo dokáže?

Kamera, ktorá niečo vydrží

Outdoorová kamera LAMAX W7.1 je určená aktívnym ľuďom, ktorí sú vo svojom živle predovšetkým pri adrenalínových športoch alebo výpravách. A vydrží naozaj veľa. Môžete sa s ňou potápať do hĺbky 12 metrov bez toho, aby ste potrebovali puzdro. S puzdrom, ktoré je súčasťou balenia, kamera zvládne dokonca 40 metrov. Nevadí jej sneh, dážď ani otrasy a nárazy. Pritom dokáže robiť zábery v najlepšej 4K / 30 fps kvalite.

Výbornou vychytávkou je stabilizačná funkcie MAX smooth a tak aj tie najextrémnejšie zábery zostanú bez chvenia. To sa hodí napríklad pri jazde na horskom bicykli. Slowmotion zase až štvornásobne zábery spomaľuje, pričom zachováva Full HD kvalitu. Tak napríklad skvele vyniknú triky na skateboarde.

Čerstvé zážitky môžete púšťať do sveta hneď a bez čakania. Kameru je možné pripojiť k Wi-Fi a s mobilom ju rýchlo prepojíte pomocou jednoduchej aplikácie. Extrémne videá alebo fotky tak môžete posielať svojim blízkym ihneď pokojne na druhý koniec sveta a alebo ich postovať na sociálne siete.

Duálny displej

Kamera sa jednoducho ovláda pomocou dotykového 2 „displeja alebo tlačidiel. Všetko je prehľadné a vždy rýchlo pripravené na natáčanie alebo fotenie. Nepremeškáte tak vôbec nič. Natočené zábery si možno bezprostredne po akcii prezrieť. A ak si potrebujete urobiť selfie? Žiadny problém. Aj na to výrobca myslel. Takéto snímky si možno jednoducho vyhotoviť pomocou 1,4 „predného displeja.

Krabica plná príslušenstva

Kamera LAMAX W7.1 je dodávaná s bohatým príslušenstvom. Odpadá tak starosť so zháňaním drobností, ktoré skrátka ku kamere potrebujete. V krabici nájdete napríklad už spomínané puzdro na potápanie, držiak na bicykel alebo na helmu či utierku z mikrovlákien.
Nechýba ani štandardný statívový závit a hlavne kvalitne batéria, ktorá zvládne až 2 hodiny záznamu vo Full HD. Pre dlhšie natáčanie nie je problém batériu rýchlo vymeniť. Na ukladanie dát potom slúži micro SD karta s kapacitou až 128 GB.

Outdoorovú kameru LAmax W7.1 môžete zakúpiť ihneď na e-shope značky LAMAX za skvelých 130 €.

Viac informácií nájdete na adrese: https://bit.ly/3nlfTBM

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej