ONLINE MAGAZIN

Tie najlepšie ponuky a balíčky na zimnú sezónu 2021/2022

Ski amadé – to je päť regiónov, 760 kilometrov zjazdoviek, 270 vlekov, 260 lyžiarskych chát a množstvo výhodných dovolenkových ponúk. Tieto cenovo výhodné balíčky špeciálnych týždňov Ski amadé sú určené rovnako pre rodiny, malé deti, mládež, ako aj pre seniorov alebo páry.

Zimné sezónne skipasy pre deti a mládež

Deti a mládež môžu lyžovať veľmi výhodne so zimným skipasom Ski amadé. V porovnaní s cenou v predpredaji stojí 7-dňový skipas pre deti 166,50 EUR a pre mládež 249,50 EUR. To znamená, že zimný sezónny skipas za tarifu v predpredaji sa oplatí už od ôsmeho dňa stráveného na zjazdovkách.

Aberg © Claudia Zieglerň

 

 

Zľava Junior Weekend Discount

Ideálna pre celodenných návštevníkov: Počas všetkých víkendov je cena skipasu pre deti (rok narodenia 2006 – 2015) a mládež (rok narodenia 2003 – 2005) zľavnená až o 35 percent.

Cena: Celodenný skipas pre deti potom stojí 20 EUR a pre mládež 30 EUR.

Mini’s Week

Pre všetkých začínajúcich lyžiarov do 6 rokov (narodených v roku 2016 a neskôr) je počas týždňa Mini’s Week od 8. do 22. januára 2022 v cene iba 130 EUR na dieťa v ponuke lyžiarsky kurz (buď 5x poldeň alebo 3x celý deň), ako aj zapožičanie lyžiarskeho výstroja, pestrý sprievodný program a skipas. V mnohých ubytovacích zariadeniach strediska Ski amadé majú navyše deti pobyt v izbe rodičov zdarma.

Veľkonočná rodinná akcia

Veľká noc v stredisku Ski amadé netrvá len štyri dni, ale od 19. marca 2022 až do konca sezóny. Počas tohto obdobia jazdia deti do 15 rokov (narodené v roku 2006 a neskôr) zdarma, ak si aspoň jeden z rodičov zakúpi 6-dňový skipas. Veľkonočný zajačik má navyše vo svojom košíku pripravených ešte mnoho atraktívnych podujatí a ponúk pre rodiny vo všetkých strediskách Ski amadé.

Cenový príklad: 7 nocí v prázdninovom apartmáne vrát. 6-dňového skipasu pre štyri osoby (2 dospelí a 2 deti) už od 1093 EUR.

(C)Ski amadé

Skipas pre mladé rodiny

Skipas pre rodiny s malým dieťaťom, ktoré nelyžuje, narodeným v roku 2019 a neskôr. Tento lístok môže používať ktorýkoľvek z rodičov. Tak sa jeden z rodičov môže neustále starať o malé dieťa a druhý tráviť deň na zjazdovke spolu s jeho staršími súrodencami. Tento lístok je k dispozícii na 2 až 18 dní alebo ako zimný sezónny skipas.

Rodinný bonus

A takto vyzerá ústretovosť k rodinám: Pri kúpe skipasu Ski amadé dostane tretie dieťa a všetci jeho mladší súrodenci (deti alebo mládež) skipas zdarma, ak si aspoň jeden z rodičov a dvaja starší súrodenci (deti alebo mládež) zakúpia skipas na rovnaké obdobie platnosti. V prípade zimných sezónnych skipasov nie je potrebné, aby si rodičia zakúpili zimný sezónny skipas.

NOVINKA: Best Ager Week

Aktívny týždeň plný pôžitkov pre všetkých nad 60 rokov. Ak radi lyžujete, dokážete oceniť kulinárske umenie na vysokej úrovni a vyhľadávate skutočné tajné tipy, môžete si v stredisku Ski amadé zalyžovať obzvlášť výhodne. Od začiatku sezóny do 24. decembra 2021 a od 02.do 09. apríla 2022 dostanete pri rezervácii 7-dňového pobytu 6-dňový skipas platný v stredisku Ski amadé zdarma od zúčastnených hotelov. V cene je zahrnuté bezplatné sprevádzanie lyžiarskym sprievodcom plné pôžitkov v príslušnom regióne.

Pri príchode dostanete navyše turistický pas. Ak doňho v priebehu dovolenkového týždňa nazbierate aspoň štyri pečiatky zúčastnených chát ležiacich pozdĺž pôžitkárskych lyžiarskych trás, môžete si v združeniach cestovného ruchu vyzdvihnúť odznak „odborníka na pôžitky“ v podobe turistického štítku na palice.

Cenový príklad: 7 nocí v 3-hviezdičkovom hoteli s polpenziou v dvojlôžkovej izbe vrátane 6-dňového skipasu na osobu od 509 EUR.

(C)Ski amadé – The new Best Ager Week

 

Ladies Week

Napriek svojmu názvu je Ladies Week určený aj pre mužov. Od 19. do 26. marca 2022 dostanete pri kúpe jedného skipasu druhý k nemu ako darček. Počas tohto obľúbeného akciového týždňa sú v ponuke aj testovanie lyží a lyžiarski sprievodcovia a pripravený je aj pestrý sprievodný program.

Cenový príklad pre 2 osoby: 7 nocí v dvojlôžkovej izbe v 4-hviezdičkovom hoteli s polpenziou, vrátane 6-dňového skipasu a ďalšieho 6-dňového skipasu zdarma k tomu od 1431,50 EUR.


Classic Week

Úplne klasická lyžovačka s ponukou Ski amadé Classic Week: 7-dňová dovolenka na lyžiach alebo snowboarde vrátane 6-dňového skipasu za bezkonkurenčnú cenu. Balíček je k dispozícii vo vybraných ubytovacích zariadeniach od začiatku sezóny do 24. decembra 2021, od 08. do 29. januára 2022 a od 12. marca 2022 do konca sezóny.

Learn2Ski za 3 dni

Inštruktori lyžovania učia lyžiarskemu umeniu v programe Learn2Ski s veľkou dávkou humoru a empatie opätovných začiatočníkov alebo tých, ktorí sa rozhodli začať s lyžovaním v neskoršom veku. Po troch dňoch dokáže každý z účastníkov zlyžovať modrú zjazdovku – zaručene. Ak sa vám to napriek očakávaniam nepodarí, budú vám peniaze za lyžiarsky kurz vrátené.

Trojdňový lyžiarsky kurz vrátane ubytovania na štyri noci, skipasu a zapožičania lyží stojí v penzióne s raňajkami od 531 EUR a v 4-hviezdičkovom hoteli s polpenziou od 859 EUR. Lyžiarsky kurz trvá štyri hodiny denne. Balíček „Learn2Ski za 3 dni“ je možné rezervovať iba vo vybraných termínoch.

Balíček 4 = 3 Online Package pre členov klubu my Ski amadé Friends

Špeciálna výhoda pre všetkých členov klubu my Ski amadé Friends: Lyžujte sa štyri dni, ale zaplaťte iba za tri dni, to je balíček 4 = 3 Online Package. Platí pre všetkých členov klubu my Ski amadé Friends (narodených v roku 2002 a skôr) počas špeciálnych období trvania akcie v zúčastnených ubytovacích zariadeniach – a skipas je vždy v cene.

Balíček lyžiarskych a vínnych pôžitkov

Počas týždňa lyžiarskych a vínnych pôžitkov od 12. do 19. marca 2022 ponúka 30 partnerských pôžitkárskych hotelov Ski amadé špeciálne dovolenkové balíčky na tému lyžovania a rakúskeho vína. V cene je okrem ubytovania a skipasu zahrnutá aj špeciálna ponuka pôžitkov, ako napríklad 5-chodové gala menu, exkluzívna ochutnávka vína alebo lístky na výnimočné podujatia kulinárskeho umenia, ktoré sa konajú počas celého týždňa v areáli lyžiarskeho strediska. Každý hotel pritom ponúka iné atrakcie.

Ponuky balíčkov

Ubytovacie zariadenia v regióne Ski amadé ponúkajú balíčky šité na mieru svojim hosťom v období od začiatku sezóny do 24. decembra 2021, od 08. do 29. januára 2022 a od 12. marca 2022 do konca sezóny. Hostia majú možnosť využiť zvýhodnené ponuky ubytovania, ktoré zahŕňajú viacdňový skipas platný v piatich regiónoch Ski amadé. Tieto balíčky nájdete na www.skiamade.com

(C)Ski amadé

Viacej informácií si môžete stiahnuť do svojich zariadení v PDF aj tu, stačí kliknúť na obrázok a zobrazí sa vám viacej:

SA_Pressetexte_SK_DATEN_2021

SA_Pressetexte_SK_ANGEBOTE_2021

SA_Pressetexte_SK_ERLEBEN_2021

SA_Pressetexte_SK_INNOVATION_2021

SA_Pressetexte_SK_NEWS_2021

SA_Pressetexte_SK_TASTE_2021

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej