ONLINE MAGAZIN

Logitech G predstavuje svoj nový bezdrôtový hráčsky headset G435

Logitech G dnes predstavuje nový, mimoriadne ľahký bezdrôtový headset pre hráčov Logitech G435 LIGHTSPEED, ktorý umožňuje hrať hry, počúvať hudbu alebo komunikovať s priateľmi na rôznych platformách. Je vyrábaný v troch nových farebných kombináciách, aby ste si mohli vybrať podľa vášho štýlu. Nový headset bude na Slovensku dostupný u všetkých distribútorov v priebehu septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 79€.

„G435 je najľahší hráčsky headset, aký sme kedy vyrobili,“ povedal Ujesh Desai, generálny riaditeľ divízie Logitech G. „Okrem zníženia hmotnosti sme pridali ďalšie vylepšenia, vrátane úplne nových smerových mikrofónov a dvoch bezdrôtových technológií, a dokázali sme z neho urobiť náš doteraz najudržateľnejší produkt tohto typu. Výsledok nášho úsilia určite poteší každého dnešného moderného hráča – nový model je všestranný, štýlový, mimoriadne pohodlný a vhodný aj na profesionálne hranie.“

Headset G435 váži iba 165 gramov a je teda dostatočne ľahký a pohodlný na celodenné nosenie. Svojim tvarom dobre padne väčšine ľudí, je však optimalizovaný pre menšie veľkosti hlavy. Umiestnili sme naň aj označenie pravej a ľavej strany v Braillovom písme, aby zrakovo postihnutí ľahko spoznali, ktorá strana je ktorá. Vybavený je tiež voliteľným obmedzovačom hlasitosti.

G435 je náš najudržateľnejší bezdrôtový headset. Má certifikát CarbonNeutral čo znamená, že financujeme procesy certifikovanej kompenzácie uhlíka, aby sme vynulovali emisie oxidu uhličitého súvisiace s týmto výrobkom. Z celkového množstva plastových dielov je ich minimálne 22% vyrobených z recyklovaného plastu a papierový obal pochádza z lesov s certifikáciou FSC. Výberom tohto produktu teda podporujete aj zodpovedné hospodárenie so svetovými lesmi. Ďalšie informácie o našom úsilí o udržateľnosť výroby nájdete na našich webových stránkach.

Kombinácia hráčskej 2,4GHz bezdrôtovej technológie LIGHTSPEED a Bluetooth s nízkou odozvou vám dáva slobodu voľby bezdrôtového pripojenia k počítaču, systému PlayStation, telefónu a ďalším zariadeniam. Pripojenie cez LIGHTSPEED prebieha prostredníctvom 2,4GHz adaptéru s USB konektorom a je vyladené pre potreby hráčov. Pripojenie cez Bluetooth s nízkou odozvou zabezpečí rýchlejší prenos zvuku ako pri štandardnom Bluetooth pripojení.

Slúchadlá so 40mm akustickými meničmi generujú bohatý zvuk, ktorý vás vtiahne do hry. Dvojica vylepšených smerových mikrofónov umožnila odstrániť rameno mikrofónu, zosilniť váš hlas a zároveň znížiť šum na pozadí, takže budete znieť, ako by ste boli v rovnakej miestnosti ako vaši priatelia.

Nový bezdrôtový headset G435 sa vyrába v troch farebných kombináciách: čierna + neónovo žltá, modrá + malinová a smotanovo biela + fialová. Hráči si teda môžu premyslieť, aké farby chcú používať a čo to vypovedá o ich individuálnom štýle a osobnosti.

Spojenie s českými influencermi

Logitech novo spolupracuje s Jiřím Johanidesom, tvárou českého esport, ktorého môžeme vídať na herných akciách ako Bananidese a obsahovým tvorcom Pavlom „liveoliverr“ Vavrečkom. Obaja sa pridávajú k ambasádorom Tereze Císařovej a Ondřejovi Kvardovi. Nové tváre budú reprezentovať značku Logitech G, ktorá sa bude v nasledujúcich mesiacoch zameriavať predovšetkým na prepojenie životného štýlu a hráčskeho života. Jiří Johanides je aktuálne jeden z najobľúbenejších českých a slovenských esport komentátorov, jeho prácu môžete vidieť napríklad v rámci Tipsport COOL Ligy, kde je Logitech G exkluzívnym partnerom v oblasti periférií, alebo na Vodafone Mistrovství ČR v Počítačových hrách. Pavel Vavrečka je streamer s raketovým rastom na platforme Twitch.tv, kde ho sleduje vyše 20 tisíc fanúšikov. Je tiež posledným víťazom súťaže Tvář Twitche od spoločnosti Madmonq. Po novom ho tak budete môcť sledovať nielen na herných akciách, ale budete  sa môcť zapájať aj do súťaží o rôzne ceny v rámci jeho vlastných pravidelných vysielaní.

Pre ďalšie informácie navštívte web, blog alebo Facebook stránky Logitech.

Mohlo by vás zaujímať:

outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej
Business Technika Technológie Tlačová správa

Rebríček dodávateľov SSD v roku 2022

Spoločnosť Kingston Digital Europe Co LLP, ktorá je výrobcom flash pamäťových zariadení a pobočkou Kingston Technology Company, svetového lídra v oblasti pamäťových produktov a technologických riešení, dnes oznámila, že ju spoločnosť TrendForce označila na prvej pozícii na trhu ako najväčšieho dodávateľa SSD diskov pre tretie strany za celý rok 2022. Podľa TrendForce pripadá na spoločnosť […]

Čítať ďalej