ONLINE MAGAZIN

LAMAX BCool – šport a zábava na zápästí

Inteligentné hodinky LAmax BCool sa stanú najvernejším parťákom vašich ratolestí. Svojim dizajnom očaria všetkých ich rovesníkov, zaistia ovládanie prehrávania hudby z telefónu a postarajú sa o to, aby im neunikla žiadna dôležitá správa alebo telefonát, keď majú telefón stlmený a uložený v taške. Môžete s ich pomocou motivovať svoje deti k športu nastavovaním výziev – hodinky im zmerajú všetky fyzické aktivity a sledujú srdcový tep a priebeh spánku. Pribalené majú dva farebné remienky a môžu sa pochváliť až týždennou výdržou.

Teraz sa deťom vždy dovoláte

Štyri hry, ktoré cibria logiku, matematiku aj postreh, skrátia dlhú chvíľu. Mnoho ciferníkov spestrí každý deň a funkcia nájdi telefón alebo naopak hodinky, pomôže neporiadnikom. Vďaka kvalitnému spracovaniu a vodeodolnosti IP68 môžu mať deti hodinky stále na ruke. Vy tak získate istotu, že si všimnú prichádzajúci hovor, kedykoľvek im zavoláte. BCool vibrujú a všetko zobrazia v slovenčine na super jasnom 1,4“ displeji.

 

Zaostrené na pohyb

Hodinky LAMAX BCool vám pomôžu zábavnou formou dostať potomkov do pohybu. Deťom môžete stanoviť cieľ a ak ho dosiahnu, niečím ich odmeniť. Hodinky spoľahlivo zmerajú, koľko toho nachodili, ubehli alebo najazdili na bicykli. Počas dňa pozorne sledujú tepovú frekvenciu a v noci strážia kvalitu spánku.

Kompletná výbava

Batéria v hodinkách LAmax BCool vystačia na 5 až 7 dní bez dobíjania, takže ani predĺžený víkend bez elektriny nie je problém. Hodinky sú kompatibilné so systémami Android aj iOS a spoja sa prakticky s ľubovoľným zariadením. Štíhly design zaistí, že budú dobre sedieť na detskej ruke a nespadnú ani pri aktívnom pohybe. Údaje z krokomeru a ďalšie hodnoty sa automaticky prenášajú do telefónu. Odtiaľ je možné zdieľať napríklad do aplikácie STRAVA. Hneď bude jasné, kto je doma najväčší športovec.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Technika

Nositeľná kamera Axis W120 prináša funkciu živého streamovania

Spoločnosť Axis Communications uvádza na trh novú kameru nositeľnú na tele AXIS W120. Kamera nájde svoje využitie primárne v bezpečnostnom sektore a má zabudované LTE/4G, Wi-Fi a Bluetooth moduly, ktoré umožňujú priame streamovanie cez AXIS Body Worn Live službu. Svojim používateľom tak dáva pocit, že v tom nie sú sami. Vďaka video streamu na vyžiadanie a sledovaniu […]

Čítať ďalej