ONLINE MAGAZIN

Akčná kamera ako nenahraditeľný parťák na cesty

Rovnako ako je samozrejmé jazdiť na motorke v prilbe, kombinéze, správnej obuvi a ďalších nevyhnutnostiach, stáva sa nenahraditeľný aj pomocník v podobe akčnej kamery.

Či už brázdite cesty na svojom superšporte, preháňate sa v teréne na endure, alebo si užívate kochanie prírodou na cestovnej motorke, obstaranie akčnéj kamery je vždy dobrá voľba.

Kúpa akčnej kamery dnes už nie je nič zložité a pri jazde na motorke má jej kúpa rozhodne zmysel hneď z niekoľkých dôvodov. Na ceste sú motorkári oproti vodičom áut ďaleko viac ohrození, a preto je vhodné si jazdu zaznamenávať ako prípadný dôkazový materiál. Stáva sa pomerne často, že vám auto nedá prednosť na križovatke, alebo vás prehliadne v zrkadle pri predbiehaní. Hoci to nemusí byť vaša vina, bez kamery môže byť dokazovanie veľmi ťažké.

Ďalším, bezpochyby príjemnejším dôvodom, je natáčanie zážitkov, preletov zákrutami, prírody a všetkých ďalších momentov, ktorými sa chcete pochváliť kamarátom, alebo si len jednoducho tú super jazdu chcete prežiť ešte raz doma.

Ideálnou kamerou na motorku môže byť napríklad LAMAX W9.1, ktorá je cenovo dostupná, zvládne kvalitne natočiť každý váš zážitok z jazdy vďaka špičkovému 4K a navyše je vodotesná do 12 metrov aj bez puzdra, teda sa nemusíte obávať zničenia, keď vás po ceste prekvapí dážď. Pokojne si ju ale môžete pripevniť aj na vodný skúter. A ak si budete chcieť odfotiť napríklad  západ slnka, máte hneď po ruke aj parádny foťák s rozlíšením až 20 MPx. Navyše má v balení rovno držiak na prilbu a diaľkový ovládač na ruku.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej