ONLINE MAGAZIN

Kameru s funkciou otáčania a priblíženia a AI detekciou

Spoločnosť D-Link oznámila najnovší prírastok do svojho portfólia inteligentných kamier mydlink v podobe vonkajšej 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi kamery (DCS-8635LH). Táto video dohľadová kamera vybavená umelou inteligenciou (AI), zachytáva v reálnom čase zábery vo vysokom rozlíšení a s 360-stupňovým pokrytím, ktoré možno centrálne spravovať na diaľku pomocou aplikácie mydlink kedykoľvek a kdekoľvek.

Detekcia pohybu a zvuku založená na AI (umelej inteligencii) spracováva informácie v reálnom čase. Inteligentne vyberá objekty v tvare človeka a vozidlá, rovnako ako identifikuje zvuk rozbitia skla. Inteligencia je integrovaná priamo do kamery, čo znamená, že detekcia je rýchlejšia a vyžaduje menšiu šírku pásma. DCS-8635LH je jednou z prvých Smart Home kamier na svete s integrovaným detektorom rozbitia skla. Pokiaľ dôjde k rozbitiu skla, budete okamžite upozornení, aby ste mohli ochrániť svoj domov a svojich blízkych. Priamo v kamere je tiez zabudovaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu. Spolu so zvukovou sirénou o hlasitosti 90 dB slúži k prípadnému odradeniu narušiteľov.

Ak je detekované narušenie (pohyb alebo zvuk) môže kamera automaticky spustiť záznam videa na microSD kartu alebo bezpečne nahrať incident do cloudu. Využiť tiež možno jednoduché nahrávanie do NVR, VMS alebo NAS kompatibilného ONVIF systému s podporou kamery pre ONVIF profil S. ONVIF kompatibilné zariadenia môžete tiež použiť na ovládanie nastavenia kamery bez použitia aplikácie mydlink. V aplikácii mydlink možné aj manuálne spustiť nahrávanie priamo do vášho telefónu.

Kamera DCS-8635LH je ideálna na ochranu domácností alebo malých kancelárií. Či už v interiéri alebo exteriéri, poskytuje detailný obraz v rozlíšení 2K QHD 1440p a vstavané nočné videnie, ktoré umožňuje vidieť pri úplnej tme až na vzdialenosť 7m. Diaľkovo ovládaná motorizovacia funkcia otáčania navyše ponúka 360-stupňové pokrytie, takže už nič neunikne vašej pozornosti.

Vďaka robustnému dizajnu odolnému aj voči poveternostným vplyvom s krytím IP65 a dvojpásmovej Wi-Fi konektivite možno vonkajšiu 2K QHD Pan&Zoom Wi-Fi kameru namontovať všade kde je potrebné. Kamera je dodávaná s príslušenstvom, ktoré umožňuje montáž na stenu, strop alebo stĺp, čo zvyšuje flexibilitu a uľahčí montáž. Navyše vďaka integrovanej podpore vysoko účinného kódovania videa H.265 je využitie siete a internetu obmedzované na minimum, a to aj pri sledovaní a nahrávaní v rozlíšení 2K QHD.

Kamera DCS-8635LH je kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa pre hlasové ovládanie (hands-free). Podporuje tiež najnovšie šifrovanie Wi-Fi WPA3 pre zaistenie bezpečnejšieho pripojenia. Vďaka jednoduchému a rýchlemu nastaveniu pomocou Bluetooth môže byť v prevádzke už za pár minút a používatelia môžu ťažiť zo vzdialeného monitoring, prehrávania videí a správ prostredníctvom bezplatnej aplikácie mydlink.

Cena a dostupnosť

Nová 2K QHD Pan&Zoom Wi-Fi kamera DCS-8635LH je v SR a ČR dostupná prostredníctvom siete IT predajcov a systémových integrátorov. Odporúčaná maloobchodná cena je 139,90€ (3 799 Czk). Pre ďalšie informácie môžete kontaktovať miestnu pobočku D-Link https://eu.dlink.com.

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Radíme Vám Tlačová správa

Cestovný ruch v Česku naberá na sile, počet turistov sa vlani dostal na predcovidové čísla.

V Česku sa v minulom roku ubytovalo v hromadných ubytovacích zariadeniach takmer 10 miliónov zahraničných turistov (43,3 % z celkového počtu). Ďalších takmer 12,5 milióna hostí tvorili samotní Česi (56,7 %), ktorí sa rozhodli stráviť dovolenku v domácich ubytovacích zariadeniach. Celkovo tak vlani počet turistov, ktorí do Česka zamierili, presiahol 22 miliónov a narástol medziročne […]

Čítať ďalej
Health Tlačová správa Zdravie

Nadácia MiddleCap Help a sieť očných optík FOKUS štartujú charitatívny projekt FOKUS pre seniorov

Sieť očných optík FOKUS v spolupráci s nadáciou MiddleCap Help štartujú projekt so zameraním na zlepšenie zraku pre seniorov. Cieľom projektu s názvom FOKUS pre seniorov je priniesť lepší a jasnejší zrak do života seniorov, ktorí si zaslúžia žiť s väčším komfortom a dôstojnosťou v domovoch pre seniorov po celom Slovensku. V rámci pilotného dielu […]

Čítať ďalej