ONLINE MAGAZIN

Hotel Emblem: Budeme vašim pražským domovom

Predstavujeme Prahu tak, ako ju sami vnímame. Ako jedno z najkúzelnejších miest na svete, kde história dýcha na každom rohu. A chceme sa stať srdcom, z ktorého sa ju vydáte objavovať. Ponúkame domov pre cestovateľov i prístav pre miestne s rodinnou atmosférou, skvelým jedlom a wellness zónou.
Ak hľadáte odpočinok, vhodný darček na svadbu, narodeniny alebo ako poďakovanie náš hotel Emblem Prague je vám k dispozícii.

Päťhviezdičkový ART Hotel nájdete v samom centre mesta, len pár krokov od Pražského orloja. Bude tak skvelú východiskovú pozíciu pre objavovanie pražskej metropoly. Ponúka takmer šesť desiatok izieb vrátane troch luxusných apartmánov, relaxačné zóny a luxusné wellness na strešnej terase. V samom srdci metropoly budujeme pre našich hostí komunitu s rodinnou atmosférou Našim cieľom je pre našich hostí vytvoriť uvoľnené miesto pre odpočinok uprostred centrá rušnej metropoly.
Interiér hotelu prenesie našich hostí na počiatok minulého storočia. Naši dizajnéri sa totiž inšpirovali secesiou, umeleckým slohom plným ornamentov, ktoré v 20. storočí vládol Prahe. Pretože našou prioritou je, aby sa u nás hostia cítili ako doma, sú izby menšie a útulne ladenej. Prajeme si, aby ich hostia vnímali ako spálňu – miesto, kde sa dobre vyspí alebo si dajú kávu, než vyrazia preskúmavať pražská zákutia. Aj preto v našom hoteli nájdete aj takzvaný M Lounge, hneď štyri miestnosti, do ktorých sa môžete uchýliť za prácou, oddychom alebo napríklad za dobre vychladeným drinkom.

V našom hoteli Emblem Prague okrem pohodlia klientov dbáme aj na kvalitný odpočinok. Tomu sa vám dostane v prvotriednom M SPA, kde nájdete wellness s jacuzzi, saunou, parou a Kneippovým chodníkom. Zabudnite na všetky starosti každodenného zhonu v bublinkách na strešnej terase s jedinečným výhľadom na Pražský hrad. Kedy inokedy, keď nie teraz si to naozaj všetci zaslúžime!

THE M SPA: HARMÓNIA PRE TELO I DUŠU PRIAMO V samom srdci Prahy!

HOTEL THE EMBLEM PRAGUE je miestom, kde sa stretáva jedinečná architektúra s dizajnovým interiérom a kvalitnými službami, ktoré sú hosťom šité presne na mieru. Práve tu môže každý návštevník na dovolenke aj služobnej ceste nájsť oázu pokoja uprostred rušného veľkomesta. Odpočinok objavia nielen v jednom z luxusných izieb, ale aj v originálnom kúpeľnému komplexu The M Spa.

The M Spa je stelesnením nebeské harmónie. V dvoch poschodiach nájdete nielen wellness centrum zamerané na individuálne potreby klientov, ale aj holistické kúpele, moderné fitness, saunu a nádhernú strešnú terasu s vírivou vaňou a dychberúcimi výhľadom na starú Prahu. Prostredie plné pokoja a pohody dopĺňajú kvalifikovaní odborníci, ktorí poskytujú nadštandardnú starostlivosť v sprievode jedinečných procedúr a exkluzívne organické kozmetiky Pure Altitude, obsahujúce unikátne prírodné zložky z francúzskych Álp.

NAŠA PONUKA SLUŽIEB:

MASÁŽE

Anticelulitídna masáž (90/120 minút)
90 min / 90 €
120 min / 110 €
Doprajte si masáž celého tela v rozmedzí od 90 do 120 minút, ktorá využíva špeciálnych techník pre zlepšenie krvného obehu, metabolizmu a výmeny tkaniva. Procedúra, pri ktorej je zapojený špeciálny telový kefa, zahŕňa aj telový zábal, pri ktorom Vás budeme hýčkať masážou tváre alebo hlavy. Pre umocnenie efektov samotnej masáže je procedúra doplnená o aplikácii esenciálnych olejov.

Emblem masáž
60 min / 70 €
90 min / 90 €
Masáž celého tela, ktorá sa plne prispôsobí Vašim potrebám. Na úvod Vás čaká konzultácie, pri ktorej si vyberiete časti tela, na ktoré sa terapeut zameria a rozhodnete sa, či si doprajete masáž relaxačné či hĺbkovú. Počas masáže sú používané esenciálne oleje, ktoré hydratujú pokožku a zanechávajú ju krásne sviežu.

Terapeutická masáž
90 min / 90 €
120 min / 110 €
Jedinečná masáž celého tela, pri ktorej sa využívajú špeciálne techník pre úľavu od negatívnych energií a blokov. Procedúra sa zahŕňa aj na masáž tváre a využíva aj špeciálne esenciálne oleje sústreďujúci sa na energetické body na Vašom tele.

Voucher
Tieto vouchery sú platné 48 hodín po zakúpení do 31. decembra 2023.

Build Your Own Vacation
1 noc / 90 €
2 noci / 180 €
3 noci / 270 €
4 noci / 360 €
5 nocí / 450 €
S týmto voucherom si môžete navrhnúť dovolenku v Prahe presne podľa svojich predstáv, ale aj ako darček pre svojich najbližších. Prežite jednu alebo viac nocí v jednom z klasických izieb Queen Dom, ktoré ponúka vylepšenia formou rady doplnkov dostupných za príplatok. Jediné, čo musíte urobiť, je vybrať si, na čo máte chuť!

Monetary Gift Voucher
V hodnote 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 € a 1000 €
Tento krásny darčekový poukaz môžete použiť k akémukoľvek pobytu alebo nákupu v hoteli The Emblem Hotel alebo The M Spa. Či už si chcete zarezervovať izbu, dopriať si vírivku alebo využiť extra produktov z minibaru – možnosti sú nekonečné!

Experience Emblem!
390 € / 2 osoby na 2 noci
The Emblem Hotel bude na cestách vždy Vaším domovom! Aj preto v súčasnej ponuke nájdete tento jedinečný voucher, ktorý vám umožní na vlastnej koži spoznať to najlepšie, čo hotel ponúka. Voucher zahŕňa:
• 2 noci v jednom z izieb Queen Dom
• raňajky
• neobmedzený vstup do hotelového wellness centra
• 60-minútový prenájom vírivky s fľašou Prosecca
• 1 večeru v George Prime Steak (špeciálna degustačné menu bez nápojov)

Gift a Suite Stay at The Emblem
The Atelier Suite / 300 €
Suite Terrace / 550 €
Suite Library / 750 €
Zaslúžia si niekto, koho poznáte, nezabudnuteľnú dovolenku? Darujte mu voucher na pobyt v jednom z najlepších apartmánov hotela The Emblem. Každý priestor odráža inú inšpiráciu – milovníci umenia sa nájdu v apartmáne Atelier, Terrace predstaví priestrannú a svetlú vonkajšiu terasu a Library zase pohodlie a dizajn s podkrovné spálňou a ohromujúci medenou vaňou. Ako darček na Vás navyše čaká fľašu Prosecca a welcome drink.

Private Wellness Experience
od 140 €
Doprajte sebe a svojim blízkym dokonalý wellness zážitok s privátnym prenájmom strešnej vírivky a wellness zariadení The M Spa (para, sauna, Kneippov chodník, relaxačná miestnosť, terasa). Voucher má maximálnu kapacitu 8 osôb. Prosecco a občerstvenie môžete kúpiť za príplatok.

Romantic Getaway
299 € pre 2 osoby
Láska je vo vzduchu! Doprajte sebe a svojmu partnerovi nezabudnuteľnú romantickú dovolenku v luxusnom izbe hotela The Emblem. Voucher zahŕňa:
• 2 noci v jednom z izieb Queen Dom
• raňajkách
• bonboniéru, kvety a šampanské na izbe
• neobmedzení vstup do hotelového wellness centra
• 60-minútový prenájom vírivky s fľašou Prosecca

The M Spa Day Pass
Od 35 €
Užite si 3-hodinovej vstupenku do kúpeľov The M Spa, ktoré sú útočiskom pokoja v najvyššom poschodí hotela The Emblem. Budete mať prístup do hotelového wellness centra (sauna, para a Kneippov chodník), relaxačné miestnosti a na strešnú terasu. Skrátka dokonalý odpočinkový únik v centre Prahy.

Prenájom jacuzzi
30 minút / 40 €
60 minút / 70 €
60 minút s prenájmom privátne terasy / 120 €
Prežite jedinečné chvíľky v romantickej strešnej vírivke s výhľadom na Pražský hrad a Staré mesto. Na tieto čarovné chvíle nikdy nezabudnete!

 

www.emblemprague.com

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej