ONLINE MAGAZIN

Súťaž: Vyhraj akčnú kameru NICEBOY s 128GB microSD Kingston s adaptérom

Začína sa leto, čas dovoleniek a výletov. To je čas, ktorý väčšina ľudí trávi aktívne na rôznych výletoch, alebo dovolenkách a k typickej výbave výletníkov dnes patria už akčné kamery pre rôzne adrenalínové zábery.

Vyhraj akčnú kameru NICEBOY VEGA X PLAY

Vysoká kvalita obrazu za skvelú cenu, to je kamera VEGA X Play. Disponuje reálnym FullHD so 60 snímkami za sekundu, prípadne interpolovaným 4K s 30 snímkami. Má funkcie ako spomalenie záberu alebo, naopak, časozber a skvelo fotí – snímky majú rozlíšenie až 16 Mpx. Ovládanie je možné aj cez aplikáciu v telefóne pomocou Wi-Fi a kto miluje vodné športy, s puzdrom môže natáčať aj pod hladinou. Odporúčaná cena kamery je príjemných 57€.

 

Kingston je s vami a vy môžete vyhrať špičkovú 128 GB pamäťovú kartu

Každý deň, keď zapnete počítač, zdvihnete telefón, zadávate v aute do navigácie novú trasu, alebo nakupujete na e-shope, s veľkou pravdepodobnosťou prichádzate do kontaktu s riešeniami spoločnosti Kingston. Väčšinou sú neviditeľné, ale zásadné pre fungovanie všetkých zariadení. Spoznajte Kingston a vyhrajte 2x 128 GB pamäťovú microSD s kartu adaptérom radu Canvas Go! Plus, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre akčné kamery. Tieto karty zvládnu zimu aj teplo, otrasy a nárazy, vlhkosť,… – jednoducho všetky extrémy, ktorým môžu byť vystavené v akčnej kamere adrenalínových nadšencov. Cena jednej 128GB karty je 26,90€.

OTÁZKA:

Do koľko metrov je kamera VEGA X Play vodotesná (s dodávaným puzdrom)?
(pomôcka: https://niceboy.eu/sk/produkty/vega-x-play)

Správne odpovede posielajte najneskôr do 30. 6. 2021 do 24:00 hod. mailom na adresu vydavatelstvo@slovaklinesmagazin.sk. Ako predmet správy použite „SUTAZ“.
Žrebovanie sa uskutoční 01. 07. 2021. Výhercu súťaže budeme kontaktovať e-mailom a zároveň jeho meno uverejníme na stránkach magazínu alebo na sociálnych sieťach.

Podrobnejšie pravidlá súťaže nájdete na https://slovaklinesmagazin.sk/cms/pravidla-sutaze/

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Náš tip outdoor Príroda

„The Big Five“ – päť najkrajších diaľkových turistických chodníkov na slnečnej strane rakúskych Álp

V Korutánsku na slnečnom juhu Rakúska už na vás čakajú diaľkové turistické trasy v jedinečnej krajine, ktorú tvoria hory a kopce rôznych výšok. V ich bezprostrednej  blízkosti sa nachádzajú teplé jazerá na kúpanie. K piatim pozoruhodným diaľkovým turistickým chodníkom v Korutánsku patria Alpe-Adria-Trail (750 km), Nockberge Trail (128 km), Karnischer Höhenweg (150 km), Tauernhöhenweg (60 […]

Čítať ďalej
Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
Cestovanie Náš tip Novinky outdoor Umenie a kultúra

Stavať máje budú v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol.   O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará univerzitný folklórny súbor Trnafčan, ktorý pripravuje druhý ročník podujatia […]

Čítať ďalej