ONLINE MAGAZIN

7edem bez záruky

Po vyše roku vyčíňania pandémie sa môžeme konečne stretnúť s divákmi naživo.

Populárna talkshow Sedem bez záruky, známa z televíznych obrazoviek ako SEDEM, vyráža po dlhej vynútenej covid pauze na turné po Slovensku!

Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Ján Snopko budú vtipne glosovať priamo pred divákmi. Humoristická relácia Sedem s.r.o. sa na televíznych obrazovkách objavila už v roku 2001.

 

„Bola som súčasťou Sedmičky dlhé roky, ale platí to aj presne naopak. Sedmička je rovnako mojou súčasťou. Našla som v nej pre seba tú správnu stoličku, na ktorej sa mi sedí veľmi pohodlne,“ priznala moderátorka Vacvalová.

Jan Kraus: „Ak nám budú mutácie priaznivo naklonené, som pripravený ukázať Slovákom cestu!“

Český herec a moderátor Jan Kraus a minuloročný jubilant Milan Lasica si zmerajú sily. Jan Kraus ako exkluzívny hosť vystúpi v programe Sedem bez záruky, 19.5.2021 v Lučenci.

Nenechajte si ujsť súboj ostrieľaných glosátorov, ktorí budú debatovať nie len o súčasnej situácii na Slovensku, ale aj o každodenných problémoch, ktoré nám život prináša.

Jan Kraus na otázku či si trúfa glosovať aj o aktuálnych témach na Slovensku odpovedal s nadhľadom a dávkou humoru: „Trúfať si nie je problém. To dnes všade robí ktokoľvek. Našťastie som politológ, genderový špecialista, antipopulista a filozof. Pomôžem prípadne Slovensku nájsť cestu…. Ale zaberie to minimálne hodinu.

V show predvedú svoj humor a pohotové komentáre aj Milan Lasica, Oľga Feldeková a Ján Snopko. Podľa moderátorky to bude oproti štúdiu neporovnateľný rozdiel!  „Je to ako by ste konečne mohli niekomu napísať list, a nie iba telegram! A nezanedbateľný rozdiel je aj v tom, že v divadle pred vami sedia diváci, ktorí prišli za vami dobrovoľne a rovnako dobrovoľne spolupracujú,“ dodala Elena.

Nenechajte si ujsť neopakovateľné vtipné postrehy a komentáre na udalosti z domácej i zahraničnej politiky, spoločnosti a všetkého, čo život prináša. Okrem humoru štvorice protagonistov programu čaká na divákov aj hudobný hosť, speváčka LeRa.

Informácie a predaj vstupeniek:

Dátum                Mesto                                          Vstupenky

17.5.2021            Prešov, Kino Scala                          https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7edem-bez-zaruky-presov-2021-05-17/

18.5.2021           Košice, GES Club                              https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7edem-bez-zaruky-kosice-2021-05-18/

19.5.2021            Lučenec, Kino Apollo                     https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7edem-bez-zaruky-special-lucenec-2021-05-19/

20.5.2021            Trenčín, Piano Club                         https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7edem-bez-zaruky-trencin-2021-05-20/

 

               

 

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip Tlačová správa

Brnianske Vodojemy Žlutý kopec sa otvoria v celej svojej kráse!

Tretí mesiac v roku, tri vodojemy, tri dni! Mágia Vodojemov Žlutý kopec pritiahla od ich otvorenia tisíce návštevníkov. Všetky tri nádrže aj s návštevníckym centrom a revitalizovaným parkom sa verejnosti otvoria na Svetový deň vody, 22. marca 2024. Oficiálne otvorenie za prítomnosti zástupcov mesta Brna prebehne 21. marca. Celý nasledujúci víkend budú návštevníkov čakať pôsobivé […]

Čítať ďalej