ONLINE MAGAZIN

Moderná tieniaca technika so službami a kvalitou profíka

Zima sa pomaly ale isto  z  nášho klimatického pásma vytráca, čo znamená, že príjemne letné teploty vystriedajú tmavé chladné večery. Čoraz viac času budeme chcieť tráviť vo voľnej prírode alebo našej milovanej terase či záhrade.

K užívaniu si komfortu pod slnečnou oblohou však potrebujeme aj dobrú tieniacu techniku. Tou by mohli byť aj moderné vonkajšie žalúzie alebo pergoly. Poďme si o nich niečo povedať, aby ste si mohli leto v blízkosti vášho domu plnými dúškami užívať.

Štýlové a moderné tienenie

S nástupom teplej sezóny majú majitelia chát, súkromných domov a verejných inštitúcií úlohu zabezpečiť slnečnú ochranu fasády a samotných priestorov. Aby bol ale efekt čo najlepší a vaša spokojnosť maximálna, stojí za to použiť hotové riešenia od odborníkov – moderné vonkajšie žalúzie pre vaše okná, ktorých cena plne zodpovedá kvalite deklarovanej výrobcami.

Žalúzie je možné ovládať buď manuálne alebo pomocou špeciálnych zariadení. Prvá metóda je samozrejme oveľa lacnejšia, ale menej praktická.

Vonkajšie žalúzie sú technologicky vyspelé výrobky, ktoré poskytujú najlepšiu ochranu nielen proti slnku, ale aj vlámaniu. Počas extrémnych horúčav sa interiér neprehrieva a udržuje si príslušnú teplotu. Kvalitne vyrobené žalúzie chránia priestor aj pred negatívnymi účinkami UV žiarenia a zrážok.

Vonkajšie modely tieniacej techniky sú tiež veľmi užitočné v zime, pretože výrazne zlepšujú energetickú bilanciu priestorov. Veľkou výhodou je tiež ich dekoratívna hodnota, vďaka ktorej  moderné žalúzie dokážu veľmi efektívne ozdobiť fasádu domu a stať sa jeho neoddeliteľnou súčasťou.

Multifunkčná pergola

Veľmi podobnými vlastnosťami disponujú aj štýlové pergoly. Ich hlavnou výhodou však je, že dokážu vytvoriť príjemný tieň a podmienky na relax priamo na čerstvom vzduchu a v prostredí vašej záhrady alebo terasy.

Mobilné a kvalitným motorom vybavené lamely reagujú na aktuálne počasie, čím sa postarajú o vaše maximálne pohodlie a súkromie. Je to ideálna možnosť, ako zväčšiť interiér a využívať ho spolu s terasou na oddych aj relax.

Tak sa o tom presvedčte a takúto pergolu alebo žalúzie si zakúpte.

Zdroj obrázka: Shutterstock.com

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie Gastronómia Náš tip Nezaradené outdoor Príroda Radíme Vám Šport Zdravie

Turistika na južnej strane Álp

Korutánsko má pre vás pripravené nespočetné množstvo turistických trás v jedinečnej vysokohorskej krajine vo všetkých nadmorských výškach. V bezprostrednej blízkosti sa často nachádzajú jazerá na kúpanie s príjemne teplou vodou. Okrem niekoľkodňových panoramatických diaľkových turistických trás tu na vás čakajú aj ľahšie turistické túry pre malých i veľkých, ktoré sa často dajú spojiť s výletom […]

Čítať ďalej
outdoor Radíme Vám Šport Technika

Pre Slovákov a Slovenky stále rozhoduje cena oproti kvalite, platí to aj pri výbere bicykla a elektrobicykla

Viac než 16 % opýtaných Slovákov a Sloveniek zvažuje v roku 2024 kúpiť bicykel alebo elektrobicykel sebe alebo rodinnému príslušníkovi. Najdôležitejšie kritéria pri výbere predajcu bicyklov sú pre zákazníkov ceny bicyklov a elektrobicyklov, kvalita servisu a opráv a tiež odbornosť a ochota personálu. Vyplýva to z prieskumu, ktorý Neuropea realizovala v spolupráci s CreditCall pre spoločnosť Kaktus Bike. Prieskum bol realizovaný v dňoch od 9.2.2024 […]

Čítať ďalej
Health Radíme Vám Tlačová správa Zdravie

Svetový deň hygieny rúk 2024: Prečo je zdieľanie znalostí o hygiene rúk stále také dôležité?

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov nozokomiálnych infekcií, teda infekcií spojených so zdravotnou starostlivosťou (HAI). Najjednoduchším preventívnym opatrením, ktoré pomáha zachraňovať životy pacientov na celom svete je správna hygiena rúk. Na jej význam poukazuje Svetový deň hygieny rúk, ktorý symbolicky pripadá na 5. mája. V európskom hospodárskom priestore sa ročne […]

Čítať ďalej