ONLINE MAGAZIN

Ako ochrániť vaše auto pred krádežou, keď nie je pod kontrolou

S rozvojom technológie začali zlodeji áut využívať nové spôsoby odcudzenia vozidiel. A aj napriek tomu, že sú moderné automobily vybavené zdanlivo veľmi účinnými systémami proti krádeži,  páchatelia majú v rukách špičkové technické vybavenie, s pomocou ktorého nie je odcudzenie vozidla ani ten najmenší problém.

Existuje ale jedno veľmi efektívne a stále najlepšie riešenie. Profesionálne kamerové systémy, o ktorých si niečo málo povieme.

Nonstop monitoring

Monitorovanie priestorov a okolia pomocou profesionálnych kamier možno nazvať jedným z najefektívnejších a základných spôsobov zaistenia bezpečnosti.

Chránené oblasti je možné nepretržite monitorovať, zaznamenávať pohyby v kontrolovaných oblastiach a signály o nich prenášať na bezpečnostné stanovište, pričom môžu byť zaznamenané video informácie uložené aj na pevných diskoch. Aj vďaka tomu sú tieto dokonalé a technicky vyspelé zariadenia neoddeliteľnou súčasťou verejných aj súkromných pozemkov.

Jednoduchá identifikácia narušiteľa

Kamerové systémy sú na sledovanie a ochranu vášho automobilu alebo celého vozového parku skutočne ideálne, pretože máte všetko neustále pod dohľadom, pričom nemusíte byť v blízkosti auta prítomní.

Vďaka kamerovým systémom sa výrazne zvyšuje kvalita zabezpečenia garáže, ale aj celého okolia domu. Pomocou kamerového systému môžete navyše prijímať, zhromažďovať a analyzovať informácie a identifikovať porušovateľov a zaznamenávať fakty o krádeži a škodách na majetku.

Spolu s kvalitnou požiarnou signalizáciou to bude pre váš domov a auto to najlepšie riešenie, čo v tomto období prichádzajúcich dovoleniek platí dvojnásobne.

Tak na to myslite a vhodným kamerovým systémom si svoj majetok bez problémov ochráňte.

Zdroj obrázka: Shutterstock.com

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej