ONLINE MAGAZIN

Otestujte sa bezplatne na ceste so Slovak Lines

Na parkovisku autobusovej stanice Nivy vzniklo exteriérové mobilné odberové miesto (MOM), kde vás tím zdravotníkov bezplatne otestuje antigénovými testami.

Nové MOM je k dispozícii širokej verejnosti, no zároveň cestujúcim Slovak Lines poskytuje najjednoduchšiu možnosť získať certifikát, ktorý je dnes potrebný napríklad aj na cestu do práce. “Našim cestujúcim i zamestnancom sa snažíme vytvárať podmienky, ktoré im aspoň čiastočne uľahčia súčasnú situáciu. Som preto rád, že tým, ktorí pravidelné testovanie potrebujú a využívajú, ho vieme poskytnúť bezplatne na takom prístupnom mieste, akým bezpochyby autobusová stanica Nivy je,” hovorí Pavol Labant, generálny riaditeľ Slovak Lines.

Ako sa otestovať na autobusovej stanici Nivy?

  • Testovacie miesto sa nachádza v červenom autobuse v exteriéri na parkovisku s priamym výhľadom na autobusovú stanicu.
  • Aktuálne sa môžete otestovať bez nutnosti registrácie na počkanie, neskôr pribudne možnosť registrácie prostredníctvom stránky korona.gov.sk.
  • Pri osobnej registrácii na mieste vám do 20 minút od odobratia vzorky vystavia papierový certifikát, pri registrácii v online systéme vám bude výsledok testu doručený sms správou.

Odberové miesto na stanici Nivy zastrešuje spoločnosť Rýchlotest COVID v spolupráci s dlhoročným poskytovateľom zdravotníckej starostlivosti – INTERKLINIK. Rýchlotest COVID je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na pravidelné antigénové a PCR testovanie.  Sofistikovaný systém testovania je postavený na vysokej úrovni kvality a bezpečnosti so zárukou rýchleho procesu od príchodu až po doručenie výsledku. Rýchlotest COVID prevádzkuje na Slovensku celkovo 18 MOM-iek a pravidelne aj testuje významné firmy s desiatkami až stovkami zamestnancov. K 1. marcu 2021 otestovala vyše 45 000 záujemcov.

Chcete vycestovať do Rakúska?

Napriek nepriaznivej situácii a mnohým prísnym opatreniam u nás aj v Rakúsku Slovak Lines zachováva ako jediný dopravca autobusové spojenie s Viedňou a letiskom Schwechat. Linka Bratislava – Viedeň premáva obojsmerne podľa platného cestovného poriadku v obmedzenom režime.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej