ONLINE MAGAZIN

Africké sexuálne praktiky

Keď sa povie „sex“ a „Afrika“, predstavíme si vášnivé a zmyselné černošky a nadpriemerne vyvinutých chlapov. Všetci sú stále nadržaní a keď sa zrovna nevenujú rituálnym tancom, tak súložia. Trochu sme zašmírovali a prinášame pár informácií, ako to vlastne s tým africkým sexom vyzerá v realite.

Vášnivé černošky?
Austrálsky sexuológ Oliver Davis, ktorý študoval zvyky tzv. Primitívnych národov, tvrdí, že áno – Afričanky sa podľa neho vyznačujú živočíšnym prístupom ku všetkým telesným potrebám. V sexe sa správajú pudovo, preto v posteli (alebo skôr na rohoži) neočakávajte submisivnu dievčinku, ktora si zapýrená číta erotické poviedky, ale skor čakajte výbuch vášne, Sće žiadne veľké experimenty. Avšak počítajte s tým, že v Afrike je asi 150 štátov a miliarda obyvateľov, takže prístup k sexu sa líši podľa náboženstva, kmeňových a miestnych zvyklostí.

S africkou moslimkou opatrne
Pokiaľ si to s ňou rozdáte, bez toho aby ste ju predtým poňali za manželku, budete mať problém nielen  vy, tak hlavne ona – táto jediná súlož ju môže stáť život. Zvlášť keď má tú smolu a otehotnie, takže o jej „vine“ nie je pochýb (mohlo ísť aj o znásilnenie, ale to pre tú chudera nič nemení). Ide totiž o sex mimo manželstva a na to sú moslimovia poriadne hákliví.

Taky sex s obrezanou ženou nemusí byť žiadne terno – jednak môže nastať problém so samotnou penetráciou, jednak budete mať čo robiť, aby ste ju priviedli k aké také extázii. Samozrejme záleží na type obriezky a vašom posteľovom nadaní.

Černosi = skvelí milenci?
„Biela Masajka“ alias Švajčiarka Corinne Hofmannová síce vo svojich autobiografických knihách sexuálnymi detailami moc nehýri, napriek tomu ale niečo naznačila. Trebárs to, že jej švarnému Masajovi vôbec nevadilo, že nebola obrezaná, však pred svojím okolím tvrdil, že obriezku už podstúpila. Taktiež pohlavný styk prebiehal priamočiarejšie, než bola zvyknutá – žiadne bozkávanie vopred, žiadna predohra, jednoducho sa išlo na tri fázy – penetrácia – kopulácie – ejakulácie. (Šikovná Corinne ale svojho bojovníka do tajov európskej predohry neskôr zasvätila – a vraj s veľkým úspechom.)

No a čo v skutočnosti stojí za tajomstvom väčšej  nadrženosti černochov, tak oceňované európskymi turistkami? Neustále prežúvania rastlinné drogy kátu. Černošský macho ho z úst nevyberie prakticky po celý deň. Kát vraj svojimi účinkami „ľahko dráždi zmysly“, ale po jeho dlhšom užívaní pohlavný pud, ktorý bol spočiatku zvýšený, klesá.

Suchý sex
Africkí chlapci ho preferujú. Kým Európan má po ruke pripravený lubrikant, Afričan vyžaduje suchú, horúcu a úzku pošvu, to je vraj to najväčšie sexuálne potešenie (pre neho, u partnerky dosť pochybujeme).

Suchosť pošvy „vyrobia“ bylinné odvary, zásypy, púdre alebo prírodné tampóny.

A čo kondóm?
To je pri suchom sexe problém. Ale Afričan ho proste vyrieši tak, že kondóm neuplatňuje. A to často ani pri styku s prostitútkou. Tie je samozrejme svojim klientom ponúkajú, ale vidina väčšieho zárobku (v lepšom prípade) alebo pár rán päsťou a pištole pritlačené k spánku (v horšom prípade) ich názor rýchlo zmení. Výsledok – Afrika je kontinent najviac zamorený AIDS.

AIDS a sex
Aj tu si Afričania vedia rady a poznajú liek: uzdraví je sex s pannou. Následky si asi každý domyslí sám – znásilňovanie často aj detí je na dennom poriadku a AIDS sa veselo šíri ďalej.

Sexuálne násilie
Keď sa bavíme o Afrike, nejde nespomenúť znásilňovanie. Bez preháňania sa dá tvrdiť, že sú krajiny, kde prakticky nie je žena, ktorá by nebola znásilnená. Takéto Kongo s dlhotrvajúcou občianskou vojnou, kde je prepadávanie dedín, rabovanie a znásilňovanie aj predškolských detí na dennom poriadku, je toho jasným dôkazom. Veľký počet znásilnení ale vykazuje aj „civilizovaná“ JAR.

Cena panenstva
Na rôznych miestach v Afrike sa rozhodli vziať prevenciu AIDS do svojich rúk a vykonávajú test panenstva. Výsledok testu môže ovplyvniť život celej rodiny. Ak je dievča po testovaní vyhlásená pannou, je to pre rodinu česť. V opačnom prípade musí otec dievčaťa zaplatiť pokutu za „pošpinenie“ komunity.

Rôzne kmene, rôzne sexuálne tradície
Sú kmene, kde je panenstvo skôr na obtiaž a dievčatá si môžu do špeciálnych chatrčí pozývať chlapca podľa svojho výberu. Medzi pubertiačkami prakticky nenájdete žiadnu pannu. V inom kmeni zase dievčatá deflorujú na to špeciálne určeným nástrojom zo zvieracieho rohu. A zatiaľ čo veľká časť Afriky rieši ženskú obriezku, u afrického kmeňa Venda si dievčatá musia vyťahovaním zväčšiť malé pysky ohanbia a klitoris.

Zdroj: https://samuraj.cz/

Viac informácií:  https://bit.ly/3emAZgg

Foto: Depositphotos

Mohlo by vás zaujímať:

Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Príroda Radíme Vám

Kedy sa veľryby presťahovali do mora a stratili nohy?

História veľrýb je jedným z najväčších zázrakov a tajomstiev evolúcie. Ako tieto cicavce dýchajúce pľúcami prišli o nohy a vrátili sa do mora? Na túto otázku sa pokúsi odpovedať dokument Tajomné údolie veľrýb v Egypte, ktorý bude mať premiéru vo štvrtok 29. februára o 20:00 na Viasat Nature. Z 90 druhov dnes žijúcich veľrýb sú […]

Čítať ďalej
Architektúra Náš tip outdoor Príroda Radíme Vám

Pardubice – mesto s históriou a moderným srdcom

Pardubice Pardubice (nemecky Pardubitz) sú štatutárne mesto na východe Čiech a hlavné mesto Pardubického kraja. Pardubice ležia 97 km na východ od Prahy a 270 kilometrov z Bratislavy, Leží  na sútoku rieky Labe s riečkou Chrudimkou. Napriek tomu, že Pardubice sú predovšetkým priemyselným a dopravným centrom, ich obyvatelia vedú bohatý kultúrny a športový život. Sídlo tu má univerzita a mnoho stredných […]

Čítať ďalej