ONLINE MAGAZIN

Nový prírastok k najpredávanejším detským pestúnkam na trhu

Značka TrueLife uvádza na trh novú digitálnu otočnú video pestúnku NannyCam R360, ktorá disponuje možnosťou vertikálneho aj horizontálneho natáčania kamery alebo obojstrannej komunikácie a rozširuje tak portfólio najobľúbenejších pestúnok na trhu.

 

Novinka disponuje na strane rodičovskej jednotky prehľadným päťpalcovým displejom, vďaka ktorému rodičia získajú komplexný prehľad nad dianím v detskej izbe. Pokiaľ ide o možnosti natáčania, zvláda detská jednotka až 270 ° horizontálne a 90 ° vertikálne. Kameru je pritom možné postaviť na pevný podklad alebo zavesiť na stenu.

 

Jednu rodičovskú jednotku môžete spárovať až s dvoma kamerami, čo sa hodí vo chvíli, kedy je potrebné postrážiť viac detí naraz alebo chcete dohliadať na viac ako jednu miestnosť. Vďaka automatickému nočnému módu nemusíte kontrolovať, aby miestnosť bola vždy osvietená, takže budete mať prehľad o dieťati za všetkých svetelných podmienok.

 

Pestúnku TrueLife NannyCam R360 využijete doma i na cestách, a to ako vďaka možnosti napájania z powerbanky (opatrovateľka disponuje slotom typu microUSB), tak vďaka podpore úsporného režimu VOX, ktorý vysiela upozornenie na rodičovskú jednotku len vtedy, keď detská jednotka zaznamená nejaký zvuk. Ihneď tak budete vedieť, kedy vaše bábätko zaplače. Vo VOX režime vydrží kamera na jedno nabitie bežať až osem hodín.

 

Spojenie rodičovskej a detskej jednotky funguje v prípade digitálnej otočnej video pestúnky NannyCam R360 až na 300 metrov. Dieťa tak môže v pokoji spať doma a vy pritom môžete tráviť čas hoci aj v altánku na opačnom konci záhrady.

K ďalším funkciám patrí monitoring teploty v miestnosti, čo znamená, že budete mať vždy prehľad o tom, či je vášmu dieťaťu pri spaní komfortne a nie je mu príliš veľká zima ani naopak veľké teplo. Vďaka obojsmernému prenosu zvuku tiež môžete plačúce dieťa upokojovať vlastným hlasom aj vo chvíli, keď práve nie ste v blízkosti a kým k nemu dôjdete.

 

Ďalšou funkciou Feed alarm si môžete priamo na rodičovskej jednotke nastaviť upozornenie na časy, keď je bábätko potrebné nakŕmiť, zobudiť alebo mu prípadne podať lieky. A nakoniec tu máme ešte bonus v podobe výberu uspávaniek, ktoré dieťaťu môžete na diaľku pustiť napríklad aj z vedľajšej miestnosti.

V balení detskej pestúnky TrueLife NannyCam R360 nájdete okrem rodičovskej jednotky s displejom a detskej jednotky s kamerou (a príslušnými sieťovými adaptérmi) aj návod na použitie a príslušenstvo k uchyteniu detskej jednotky na stenu. Pestúnka je už v predaji s cenou 139,9 Eur.

 

Bližšie informácie nájdete tu:

https://www.truelife.eu/sk/starostlivost-o-babaetko/nannycam-r360/

Mohlo by vás zaujímať:

Architektúra Náš tip Radíme Vám

Brno láka na 5 ikonických víl modernej architektúry

Po vlaňajšom úspechu turistického balíčka 1 víkend a 4 ikonické vily, ktorý ponúkalo TIC BRNO v spolupráci so správcami všetkých objektov, sa tento rok môžu návštevníci Brna tešiť na prírastok: Za víkend totiž majú šancu spoznať hneď 5 víl – vrátane novo otvorenej Arnoldovej vily. „Vďaka výnimočnej spolupráci piatich brnianskych inštitúcií vznikol pred dvoma rokmi […]

Čítať ďalej
Cestovanie outdoor Príroda Radíme Vám

6 romantických botanických záhrad v Maďarsku, ktoré vás túto jar opantajú

V čase, keď sa jar v Maďarsku neodvratne blíži, 35 botanických záhrad v krajine ožíva kaleidoskopom farieb a vôní. Záhrady sa prebúdzajú a stávajú útočiskom, v ktorom kvety kvitnú s bezkonkurenčnou eleganciou a vytvárajú obraz zasnenej romantiky. Pre návštevníkov zo Slovenska môžu byť tieto arboréta, ktoré nájdete v blízkosti vášho bydliska, príjemným prekvapením, a sú […]

Čítať ďalej
Náš tip Radíme Vám Umenie a kultúra

TIP NA VÍKEND

Divadlo Jána Palárika v Trnave uvedie v piatok a v sobotu obľúbenú inscenáciu venovanú Jaroslavovi Filipovi, predstavenie s názvom Púpätko bude patriť deťom od šiestich mesiacov a výstavy ponúkajú dve trnavské galérie.

Čítať ďalej